| XxGeorgiana01yu a întrebat:

Am cunoscut pe cineva, mai vorbeam cu el din când în când... vorbeam mereu ca si cand in viitor am fi împreună, a zis că mă place era vorba să ne băgăm împreună dar părinții mei au aflat si a zis că ma dau afară din casă dacă mai vorbesc cu el am zis si lui asta, i-am zis că vrea să terminam circul asta
si ca gata și am primit block pe tiktok dar pe Instagram am văzut că încă se uită la story-urile mele nu știu ce înseamnă asta, dar încă ma mai gândesc la el i.am scris pe Instagram " gata mai lasat? Dar el nici măcar seen, am trimis din nou in alta altă zi inimi frânte dar el nimic, doar se uită la story si nu zice nimic...

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Chestia aia cu bagatul nu a placut nimanui, de aia ai suparat parintii.
Poate este vremea sa te focusezi pe carte si sa lasi baietii in pace, ca "bagatul" ala se poate face dupa 18 ani, cand esti majora si ai mai multa minte si timp.

| dullcat a răspuns:

Buna.Din moment ce parintii au zis ca te dau afara din casa si tu i-ai spus inclusiv lui asta, ce ai fi dorit sa faca mai exact? E clar ca nu simtea la fel pentru tine, altfel si-ar fi cerut scuze si ar mai fi spus cateva cuvinte ca sa ramaneti totusi in termeni buni, nu in seen.Cel mai intelept ar fi sa nu ii mai scrii si sa te concentrezi pe scoala.Vei avea timp berechet mai incolo sa iti cauti pe altcineva.Stai linistita caci mai exista multi baieti disponibili pe care, poate din fericire, ii vor placea si parintii tai.

| Hyperion7 a răspuns:

Eu cred că ar trebui sa încetezi ii a-i mai tine evidența.
Unu că îți faci rău și doi este pierdere de timp.
Daca părinții tăi nu-l vor, el nici seen nu îți mai da, mai are vreun rost sa mai vorbești?
Personal i-aș da un block de nici mama sfinților nu o sa mă mai găsească.
Prea mult timp pierdut aiurea, zău.

| XxGeorgiana01yu explică (pentru Hyperion7):

Eu cred că are pe alta crying

| XxGeorgiana01yu explică (pentru XxGeorgiana01yu):

Sau s-a luat mama de el.

| XxGeorgiana01yu explică (pentru XxGeorgiana01yu):

Nu știu

| Hyperion7 a răspuns (pentru XxGeorgiana01yu):

Și asta,dar e și din cauza faptului că părinții tăi l-au cam pus intr-o lumina prostată,practic, i-au sfărmat orgoliul de bărbat, iar când distrugi orgoliul unui bărbat... urmează indiferenta sau, in unele cazuri, violenta.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Ce-ai vrea să zică? Că vei imbătrîni cu părinții tăi? Căm ești prea slabă să le spui părinților că il iubești?

| Giulia911 a răspuns:

S.a supărat

| FindMyName a răspuns:

Georgiana, odată ce i-ai spus și lui ceea ce ți-au spus părinții tăi, normal că și-a văzut de treabă. Acum nu ai ce sa mai faci, nu o mai poți întoarce. Cel mai bine dă-i block de peste tot, și mergi mai departe!

| XxGeorgiana01yu explică (pentru FindMyName):

Nu am ajuns la punctul in care sentimenteele sa fie super intense deci pot să îl uit, dar mereu fix când nu ma mai gandeam la el si numai aveam nici o treaba, el reapare, s-a mai întâmplăt odată să îl sterg de pe Facebook Pentru că a răspuns greu, dar după m-a cautat el peste ceva timp.

| Corina3434 a răspuns:

Cred ca pe story se uita parintii lui.