| mafiot a întrebat:

Am cunoscut pe cineva si mult mai mare ca mine, eu am 23 ea 32, in fine am avut de 2 ori relati sexuale traim in aceiasi casa dar nu suntem impreuna, am inceput sa tin la ea si ia m spus asta, dar am cam dat o n bara, si intr o seara ma m imbatat ca un porc si m-a vazut.de atunci nu ma mai baga n seama. ce sa fac sa remediez problema?, nici nu n stiu cum so mai abordez...

6 răspunsuri:
| Serena1993 a răspuns:

Nu prea stiu cum sa te ajut. dar iti spun:este o diferenta mare de varsta sa stii!thinking asa cred eu

| foxi a răspuns:

Abordeaz-o cu o floare si scuzele de rigoare! va intelege, dar sa nu mai repeti!

| Sara a răspuns:

Pff, fetei nu place sa fii beat laughingcred ca ti ai dat seama, si tu ai zis o ca ai facut o ca un porc. Scuzele de rigoare sigur vor remedia preoblema, o invitatie undeva, o floare, ceva intre 4 ochi. Cere-ti scuze si spune-i ca nu o sa se mai intample, zii motivul real pentru ce ai baut, si sigur te va crede, nu cred ca are inima de piatra mai ales ca tine la tine. O sa o coplesesti cu o imbratisare si fii tu!

| Miauti a răspuns:

Sincer nu mai ai nimic de facut. Degeaba te dui cu o floare sau iti ceri scuze, odata ce ai facut asta, de unde sti ca o sa faci si a doua oara?
Sanse 10%

| ana_3219 a răspuns:

Diferenta de varsta nu conteaza! bafta!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Acuza-te in fata ei. spune-i ce ne-ai zis si noua. Cere-i scuze ca te-ai imbatat ca "un porc" adu-i niste flori, o sampanie buna si niste bomboane de ciocolata. Sau ma rog, tu stii ce-i place ei.
Pa, pa.