| Cristina788 a întrebat:

Am cunoscut pe internet un baiat dupa ce am vorbit 4 luni cu el pe Facebook m-am intalnit aseară cu el prima oara, a fost foarte tandru cu mine m-am îndrăgostit dar din pacate a spus un prieten despre el să il las deoarece tipul are prietenă, și l- am intrebat și pe un văr de al lui pe Facebook si mi-a spus acelasi lucru ca el iubește alta fată, sunt dezamăgită eu chiar îl iubesc nu pot sa ma despart, de ce m- a mințit ca e singur ce vrea de fapt

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu stiu ce e in mintea lui Cristina, asta stie doar el, poate doar a vb cu tine ca te marcheze

| lpavel a răspuns:

Daca iti place de el nu renunta poate te va alege pe tine! Daca esti singura nu ai nimic de pierdut, ramai cu el pana apare ceva mai bun, asa a facut si el, nu-i asa? Da, da, stiu ca e cam greu sa-l imparti cu altcineva dar e decizia ta... O seara frumoasa! happy

| SG1995 a răspuns:

Pai cand un tip minte, inseamna ca are un interes ascuns, iar acel interes e ca vrea sa ti-o puna.

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Vorbeste cu el. Mai bine ii spui ca ai aflat ca are prietena si ce are de gand. Sa nu ai incredere daca spune ca nu mai tine la ea si ca se desparte, mai intai sa se desparta si dupa sa fie impreuna cu tine. E mai bine asa pentru ca altfel vei suferii mai mult

| Yon1470 a răspuns:

Probabil vrea doar sa ti-o traga si cam atat.Ce Doamne iarta-ma ar putea sa mai vrea, daca are deja relatie?

| nhhv a răspuns:

Lasă-l și caută-ți pe altcineva. Ți-a greșit destul de rău că te-a mințit și continuă s-o facă.