| somebody1818 a întrebat:

Am cunoscut un baiat acum 2 saptamani.am iesit afara,, am stat pana tarziu ..ne'am simtit atrasi unul de celalalt..am ramas impreuna la o prietena de a mea peste noapte.de dimineata am ramas singuri ..am facut sex! acum eu cum sa reactionez ca sa nu par nici disperata dar nici nepasatoare, el e cam rece inca de la incepututl relatiei, asa e firea! tin sa mentionez ca eu st scorpion si el e rac!

Răspuns Câştigător
| Lavii007 a răspuns:

Parerea mea este ca el este cam rece deoarece a vrut doar sex.

5 răspunsuri:
| Sufletel_3419 a răspuns:

Sunt de acord cu voi.
nu trebuia să o faci...

| Blamely a răspuns:

Dacă e rece atunci nu trebuia să o faci.

| Miladincaa a răspuns:

Din punct de vedere al zodilor va potriviti. De obicei racii sunt mai timizi( spun asta din experienta) au nevoie in acelasi timp si de spatiu, dar si de atentie. Din pacate eu consider ca nu poti rezolva problema aceasta decat daca vb cu el. Poate de vei simti stanhenita, dar nu ai de ce. Pana la urma sunteti intr-o relatie amandoi, nu e cirect ca numai tu sa tragi sa fie bine.

| somebody1818 explică:

Da! doar asta a vrut! ei bine, a trecut ceva timp de atunci. mi-a trecut, si desii ma simt foarte foarte prost in sufletul meu. o mare parte din mine e ok cu asta, stiti de ce? pentru ca a fost prima mea aventura de genul asta si acum stiu sa ma fereschappy imi pare bine totusi ca am facut si asta in viata. nu toata lumea spune ca trebui sa le incerci pe toate. ei bine, sunt rezervata de la multe, poate asta nu a fost un capat de lume happy multumesc mult pentru raspunsuri copilasi!