Eu zic sa fiti prieteni buni si sa va vedeti fiecare de viata voastra. Iar daca in viitor se iveste ocazia pentru mai mult, adica sa va puteti intalni in fiecare zi, atunci puteti incerca mai mult, daca vreti amandoi.
Pai nu poate fi vorba de renuntare. Nu sunteti impreuna sau nu ati fost niciodata. Aici e mai degraba vorba de (re)cucerire. Amandoi ati gresit. Niciunul nu ati facut pasul. Poate nu te mai baga in seama ca te priveai ca facand parte dintr-un cuplu. Daca l-ai prins ca statea pe invizibil puteai sa il tachinezi. Daca ai facut mult mai mult de atat poate l-ai speriat.
Tu trebuie sa il faci sa se (re)indragosteasca mai mult de tine. Stabileste o intalnire si spune-i clar ce vrei. Sau renunta definitiv la el pana se va ivi o alta ocazie de a fi impreuna. Daca il cauti ii dai controlul. Daca renunti se va intreba de tine si vei detine tu controlul.
Eu spun ca un mesaj in care sa scrii simplu "Trebuie sa vorbim "ar putea relansa totul. De acol poti stabili intalniri si analiza situatia sau poti pune capat daca nu iti raspunde.
Voi sunteti gelosi pe mess? sa inteleg ca este baiatul din Pitesti nu? daca intr-adevar ar tine la tine de ce nu vine sa va intilniti in Bucuresti, eu asa m-as comporta cu o fata care mi-ar stirnii interesul, cred ca converseaza cu tine pe mess din lipsa de altcineva, scuze daca am fost mai acid dar asta e parerea mea