Mai, relatiile la distanta nu vor functiona niciodata!
Intotdeauna te vei simti geloasa, nu veii stii daca e cu altcineva in momentul cand vorbeste cu tine la telefon, te vei simtii ciudat...si dupa vei exagera in fata lui ca tu nu stii ce face...
Te inteleg ca te doare, pe toti ne doare dar trebuie sa faci sacrificii si sa mergi mai departe. Uital, incearca si va fi mai bine, interziceti sa te mai gandesti la el, chiar daca pare absurd poate functiona...Succes!:*:*:*
Pai, ca sa vezi, stii si eu am cunosct un baiat care e din alta localitate dar e aproape toturi si tinem legatura aproape zilnic adica sms-ur sau ma suna sau ne dam doar bipuri in semn ca nu ne-am uitat, mess el nu are, eu da, dar sper ca va avea si el, ma rog sa nu vb de mine, ce ar trebui sa faci? simplu :
1:nu mai pune poze cu alt baiat la avatar
2.intalnestete cu el si discuta
3.intereseazate de el afla tot ce poti inclusiv daca are pe cineva haide ca daca esti fata de treaba reusesti
4.contacteaza-l tu mai mult si vorbeste cu el daca el nu o face nu il lasa balta daca te doare
5. daca afli ca are pe altcineva sau posibil place pe altcineva cauta altul si next. uita-l