Se joaca! La fel cum s-a jucat si cu prietena lui! Trebuia sa te abtii si sa nu il saruti, pentru ca nu merita dupa ce a facut! Sfatul meu este ca de acum in colo sa il ignori asa cum si el te-a ignorat pe tine!
pa, pa.
Baietii joaca foarte usor teatru. poate ca atunci cand se cearta cu cealalata te ia pe tine si invers, eu zic sa aveti o discutie serioasa fata in fata nu pe mess sau prin mesaje, si sa-l intrebi ce are de gand, pe cine alege. probabil tine la fata aia dupa 1 an de zile nu stiu vorbeste cu el
Asa sunt baieti! cand se plictisesc de una, se duc la cealalta. din pacate u esti rezerva.mai bine lasa-l u, ca sa nu te ia el de fraiera.
Parerea mea. daca el are o alta relatie.care este de lunga durata.cu cealalta fata. i`ar fi greu sa renunte. cel mai bine e sa-l uiti sunt atatia baieti care te pot face sa simti ceva mai puternic de atat.sa te atraga din toate punctele de vedere si sa fi fericita alaturi de ei.sa`l uiti.va fi o amintire frumoasa din trecutul tau de care iti vei aminti cu drag poti trece si peste asta:* multi trecem prin experiente ca astea putem spune placute. dar si neplacute in acelasi timp pentru ca avem de suferit pe parcurs. si este un sentiment foarte neplacut. poate esti doar o aventura pentru el atata timp cat s`au reimpacat din nou e clar ca simte ceva puternic pentru ea. sper sa iti fie de folos sfatul meu.:*
beausingurlamasamea întreabă: