| Popescu_Simina_1966 a întrebat:

Am cunoscut un băiat acum o luna, am decis sa iesim si dupa o saptamana ne-am facut o relatie. Mi-a cunoscut prietenii, eu pe ai lui nu am vrut să-i cunosc din cauza ca sunt putin rușinoasă, ma rog, ne cunoastem cam de o luna si aveam relatie. Ne-am vazut de 7 8 ori si in seara asta s-a intamplat sa ma culc cu el. Nu a fost nimic diferit, dar eu am regretat puțin, nu stiu, acum poate ma consideră curva. Cand a ajuns acasă m-a întrebat ce fac, însă răspundea foarte greu desi era activ si mi-am luat filmele mele si am început să-i vorbesc sec. Poate gresesc eu? Adică mi se pare atasat de mine, dar daca a obținut ce a vrut si gata? Sfaturi, păreri? Am 19 ani!

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Păi și ce să facem să ghicim în stele dacă te lasă? n-ai dcât să vezi ce se întâmplă, poate vorbea cu cineva și n-avea timp să-ți răspundă la secundă, sau se juca sau etc și apărea pur și simplu activ. încetează cu paranoeea asta că de aia o să-l și pierzi. sunteți în relație de o lună, e perfect normal să se întâmple și asta, cât să așteptați? 10 ani?

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu ati facut sex este bine pentru ca esti inca virgina.