| Jojo2000 a întrebat:

Am cunoscut un baiat cand am fost la bunica mea in vacanta. Ne-am placut si ne-am cuplat ( tin sa mentionez ca e cu 5 ani mai mare ca mine). Ideea e ca el nu sta in oras cu mine si va pleca in Anglia in scurt timp. El se intoarce la iarna si atunci ne putem vedea. Am auzit ca relatiile de la distanta sunt grele si ca nu tin. Cum pot face sa dureze?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca o relatie sa reziste la distanta, trebuie sa existe incredere maxima in persoana iubita. E foarte greu sa ai incredere.Sunt persoane care stau prost la capitolul asta, chiar daca stau la 2 pasi de persoana iubita. De altfel,trebuie sa existe iubire,respect,intelegere,comunicare!
Trebuie sa vorbiti deschis, sa spuneti ce aveti pe suflet, indiferent de starea pe care o are celalalt, sa nu mintiti.
Doar de voi depinde. Daca va iubiti cu adevarat si nu e doar o dragoste care sa dispara dupa cateva luni, o sa rezistati!
In fond, nu sta acolo pentru totdeauna.

5 răspunsuri:
| HolyPotato a răspuns:

Și tu chiar crezi că ăla cu 5 ani mai mare ca tine te iubește? LOL rolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru HolyPotato):

Am un iubit cu 6 ani mai mare ca mine, care ma iubeste.
De ce apesi pe ''raspunde'' daca stii ca dai un raspuns de cacao?
Ce oameni!

| RAY a răspuns:

In cateva zile vei avea pe altu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A cupla cuplare, a mintii... ce rau imi pare ca ai luat teapa, dar nu face nimic. E mai bine sa fi o data tepuit in viata ca sa stii pe urma ce ai de facut, dar tine minte Ioano, doar o singura data

| K1ndeR10 a răspuns:

Naive sunt unele fete