Intalnirea nu a fost deloc intamplatoare. El se plimba cu masina prin comuna, nu?! Sa vada comuna, sa-l vada comuna sau sa vada si sa-l vada fetele? E ultima varianta, evident (+ sa-l vada "comuna")! Tie ti-a placut ca are volanul pe dreapta si e mai aproape de trotuar, iar cand mergi cu el cu masina cei mai multi cred ca tu conduci...
"Bagabont"... zici si zice? E un gainar de joasa speta, nici macar vagabond ca lumea nu e. Daca era, avea masina cu volan pe stanga! ("Cine stie, cunoaste...").
Tu esti doar una de pe lunga lui lista.Nu e o problema, nu poti sa spui ca iti face nu stiu ce minuni, cei ca el sunt varza ca barbati.
Cel mai bine ar fi sa vezi cum stau lucrurile si sa renunti la acest tip de "barbati", sau macar sa iti gasesti un vagabond care stie sa faca gainarii cum trebuie...
Eu cred ca se joaca cu tine... poate cand zice "asta e daca ai barbat bagabont" nu glumeste.Mai bine lasa-l in pace, nu e frumos ca iubitul tau sa admire in asa fel o alta fata in prezenta ta...Bafta!
Se vede ca te calca in picioare.Se foloseste de tine.CUm adica sa se uite la altele cand este cu tine? Se vede ca e gagikar si isi bate joc de tine, uh nu vezi cum sta lucrurile? Lasa`l in pace si cautati alt baiat asta se foloseste. Daca te iubea se comporta frumos cu tine si nu se uita dp alte fufe.
Esti ca un obiect folositor doar cand vrea pentru el :-s ciudat...si faza cu fata penala eu una m`as fi dat joc din masina si as fi plecat sincer iti zic.nu te merita :*
Cand zice "asta e daca ai barbat bagabont" nu cred ca face referire la fete... toata ziua e cu mintea dupa bani bani si bani...
El doar se distreaza iar tu pui la suflet gesturile lui. Nu se merita. Oricum el nu are nici o treaba cu tine. Dac avea, nu-ti lasa semne de intrebare. Iti dai seama cand un barbat te vrea cu adevarat si cand te vrea numai ca sa-si ocupe timpul liber. Sugestia mea, lasa-l in treaba lui.