| dyenutzadyana a întrebat:

Am cunoscut un baiat care are 27 de ani si e din orasul meu insa lucreaza in alta tara.eu am 17 ani.imi place ff mult si ne potrivim la caracter. e chiar baiatul p care mi-o doresccryingel e rac iar eu pesti...fizic arata bine cand l-am cunoscut nu i-am dat mai mult de 19 ani... e destept...intr-o seara am fo la el...si am pove despre diferite lucruri... dupa cateva zile si-a dat seama ca el plac iar apoi mi-a zis ca nu ma mai invita la el deoarece e baiat iar eu sunt o fata ff frumoasa si cine stie ce s-ar putea intampla...si nu vrea sa isi bata joc de mine...si ca are principiile lui...si c ar zice parintii lui ca are o prietena de 17 ani...si mi-a mai spus ca nu vrea sa imi strice viata si el se gandeste la casatorie, copil... deci atata de mult imi place si nu stiu c sa fac si c sa ii zic...atata de mult il placcryingdaca as fi macar cu 3 ani mai mare...sa am liceul terminat...pfff... voi ce parere aveti despre relatia asta?straight facesadeu chiar nu l-as lasa...imi place mult de tot...crying(

Răspuns Câştigător
| littlesunshine a răspuns:

Buna!
Tu esti tinerica si frumusica. Esti la inceput. Ti se pare ca totul e minunat si extraordinar...ca nimic nu e imposibil. Si asta e cea mai frumoasa parte a adolescenteihappy. Acum eu nu pot sa am o parere buna despre relatia asta atata vreme cat tu il placi si esti foarte multumita de el. Nu inteleg care iti este oful. Nu e un impediment varsta ta. Nu ai 14 ani si parintii tai cred ca ar intelege dorinta ta. De a avea o relatie cu un baiat. Nici parintii lui nu cred ca ar avea ceva de obiectat. Pana la urma voi trebuie sa fiti cei care sa se accepte unul pe celalalt. Asta e cel mai important lucru. Sa fi hotarata si sa constientizezi adevarata insemnatate a unei relatii stabile...casatoria...copilul...viata in doi.
Daca esti pe deplin de acord cu chestiile astea... nu vad de ce te-ai speria de faptul ca mai ai un an pana la majorat. Am trecut printr-o experienta de genul si intr-a XII-a am invatat de drag la BAC si am luat o nota la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Avand in vedere ca ma mutasem cu el.
Asa ca nu e o problema varsta. Important e sa stii tu ceea ce vrei. Bine ar fi sa vb cu mama ta. Sigur te va ajuta sa treci de momentul asta de indoiala.

7 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Mai diana tu chiar o luasi razna... ti-o spun cu cea mai sincera prietenie.lasa-l, el este un barbat in toata firea.doreste sa-si intemeieze o familie. tu esti o copila fata de el.imagineaza-ti ce se va intampla daca daca renunti la scoala pentru el, ii mai faci si un copil.viata ta incotro o ia? sfatul meu este sa-ti termini studiiile in prim plac, croieste-ti drum si invata astfel ca mai intai sa reusesti sa-ti faci o cariera, si dupa aceea sa-ti gasesti ~jumatatea~.st 100% convinsa.asta este o dragoste de moment, o obsesie idilica facuta pentru el.nu te lasa influentata de impuls.gandeste-te bine la ceea ce faci...

| nicky a răspuns:

Are dreptate, i-a venit vremea sa-si intemeieze o familie si tu inca mai ai scoala. Las' ca vei gasi pe altcineva.

| powergirl a răspuns:

Poi el vad ca are capu pe umeri si nu vrea sa te faca sa suferi face bine ce face iar cat despre tine nu stiu ce sa zic ar trebui parerea mea sa te orintezi spre unul care e de varsta ta si nu uita mai sunt baieti nu numai ala stiu ca te atrage mult fizic dar gandeste-te putin el vrea copii tu nu cred ca ai vrea sa fii maritata de la varsta asta si mai colac peste pupaza si un copil el vrae una care sa ii fie sotie tu vrei sa te distrezi nu e asa ai o viata traieste-o nu te gandi de pe la 17 ani la copii o sa ai timp si pentru aia la timpul potrivit iar cat despre el uita-l sau priveste-la ca pe un amic fff bun te poate invata multe despre viata care te poate ajuta mai tarziu incearca sa nu il privesti ca pe un potential iubit ai sa realizezi mai tarziu ca am dreptate parerea mea daca vrei asc de sfatul meu daca nu e decizia ta ok? mai vb

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ar trebui sa termini mai intai liceul... fara u liceu in viata nu faci nimic...10 ani nu e diferenta mare de varsta...ati putea face o pereche destul de buna
oricum iti urez mult mult SUCCES

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gagici... fi atenta... adevarat te cred ca-l placi... dar trebuie sa te gandesti si la viitorul tau... la cariera ta (la facultate ma refer)... sa stii ca perioada asta (intre 17 si 22 de ani) prin care treci tu este cea mai aiurita, cea mai nesigura si cea mai dureroasa. Incearca sa treci cu cat mai putine "pagube" de ea. BAFTA. Sper sa nu faci o alegere care sa te "pagubeasca" pentru tot restul vietzii...si aici nu ma refer la sex!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu contează zodia, contează să ştiţi să vă înţelegeţi reciproc şi să vă iubiţi sincer...

| emily a răspuns:

AI ABIA 17 ANI... EL ISI DORESTE O NEVASTA, COPII, STII CE IMPLICA TOATE ASTEA? DISTREAZA-TE, IESHI CU FETELE, CATI BAIETI VOR MAI FI DE ACUM INCOLO...NU TE INTRISTA. ORICUM POTI SA-L VISEZI LINISTITA