anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cunoscut un baiat care imi e simpatic dar eu am prieten.Acum cateva zile am fost la el aksa sal pensez, dupa m-a sarutat si am ajuns in pat si uite asa am ajuns sa raman fara tricou si sutien, el cam tragea de cureaua mea a reusit so deschida dar i-am sp ca nu vreau de mai multe ori si tot sp casi pierde rabdarea si i-am sp ca nu vreau oricear face, pana la urma a sp ca nu vrea s-o fac cu el din obligatie ...si nu stiu ce sa fac ca vad tot ce sa intamp ca un film de parca m-as fi indragostit d el. Ma simt naspa ca mi-am inselat prietenu la care tin mult si el tine la mine. Si acel baiat inca ma mai cauta nu stiu ce sa fac pe cine sa aleg thinking Imi puteti da un sfat sau mai multe :d

6 răspunsuri:
| Clarity a răspuns:

Poi in primul rand despartete de actualul, nu merita sa il inseli, chiar daca tii la el daca te-ai tzucat cu altul nu tii destul, lasa-l sa isi vada de viata lui, si cu cel ce te cauta daca chiar iti place de el intalnestete cu el dar daca vrea din nou asta, inseamna ca vrea doar sex..., daca iti place indeajuns de mult ia-o incet si cu hainele pe tine. :* PS : Lasal pe actualul, sincer tongue, daca te-ai tzucat cu altul inseamna ca nu vrei o relatie serioasa cu el, nu te-ai indragostit pana peste cap, incearca altceva.

| zelda a răspuns:

Poti sa discuti serios cu prietenul tau si daca sti ca nu merita sa-l minti mai bine ii spui ce s-a intamplat. E mai bine sa afle de la tine decat cine stie de unde. Dupa ce ii vei spune vei sti pe cine sa alegi. Prietenul tau daca sti ca te iubeste foarte mult va trece peste si nu se va mai gandi decat la voi 2. Succeshappy

| johnyboy a răspuns:

Nu-i spune nimic prietenului tau daca vrei sa ramai cu el, te va considera o panarama mica si va fi tot timpul suspicios si asa nu va mai tine relatia.nu stiu ce draq ai cautat tu la ala in casa...te mananca tare si pe tine.tie ti-ar placea sa-ti faca al tau asa ceva? pune-te in locul lui

| Crazyfish a răspuns:

Imi placi.
Am sprancenele cam groase, nu vii sa ma pensezi si pe mine?

| JaKe99 a răspuns:

Deci...Doamne!laughing Cine dracu te-a pus sa te **** cu ala?! Greseala ta.Trebuie sa o induristraight face Alege-l pe cel mai ''vechi'' dintre ei sau pe cel care simti ceva pentru el...

| anonim66 a răspuns:

DA nu s-a intamplat nmc...