| Crs a întrebat:

Am cunoscut un baiat care sincer ma atrage destul de mult. El este fotbalist si pleaca destul de des. El este genul de persoana mai dezinvolta si face ce simte si mi-a zis ca isi doreste o relatie care sa se vada ca suntem impreuna, sa ne simtim bine cand ne intalnim, dar in rest fiecare isi vede de viata lui, de prieteni si de alte treburi. Pentru ca are meseria pe care o are, pierde mult timp la antrenamente si in timpul cantonamentelor nu poata sa piarda noptile sau sa stea pana tarziu si pentru el timpul e pretios. Ce spuneti ar merita sa incerc o relatie cu el?

8 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Asta trebuie sa decizi tu, nu sa iti spunem noi.
are dreptul sa iti ceara asta pentru ca, ai zis-o si tu, sportul ii ocupa mult timp.si plus de asta sunt sigura ca are multi prieteni la are nu ar renunta pentru nici o fata.
daca te simti in stare sa accepti asta, daca crezi ca vei rezista poti sa ii zici da si sa incercati.de fapt de incercat poti sa incerci orice, nu ai nimic de pierdut.in cel mai rau caz te alegi cu nimic. o sa vezi pe parcurs daca merge sau nu si in cazul in care nu merge ii spui si puneti punct relatiei.
sa nu incerci sa il schimbi, asta il va speria si il vei pierde.asta nu e o varianta.ai numai doua variante: ori il accepti asa cum e, ori pui punct relatiei.
oricum, inainte de a face orice eu zic sa te gandesti bine, sa nu te arunci cu capul inainte. tu ce fel de relatie ai vrea? ce cauti tu in acest moment de la o relatie? ce fel de baiat vrei langa tine? esti sigura ca vei rezista intr-o astfel de relatie? esti sigura ca nu esti prea geloasa prentru ai oferi atat de multa libertate pe cat iti cere?
raspunde-ti la intrebarile astea.asa poate vei gasi unele raspunsuri de care ai nevoie.

| blue-star a răspuns:

Salut!
Nu prea cred ca ar fi bine.Acum,la inceput, nu o sa te deranjeze asta. Dar, dupa aceea, cine stie, poate ca aceasta lipsa de timp o sa-si arate,, coltii''.
Dar, totusi, ar fi si foarte tentant sa te combini cu el.Eu as face asta in locul tau, dar trebuie sa gasesti cu ce sa-ti ocupi timpul, atunci cand el e plecat.
Bafta si take care!

| Crs explică:

Eu as vrea o relatie lejera, adica sa nu ma controleze, sa imi zica ca umblu cu altii, sa imi ceara raportul, pentru ca nici eu nu fac asa. nu de mult am avut o astfel de relatie si s-a sfarsit repede, dupa un an si ceva. nu sunt maritata ca sa imi ceara cineva raportul sau sa imi interzica sa am amici baieti sa fiu sinistrata si sa vorbesc doar cu fete. el mi-a zis ca nu accepta asa ceva de la o fata. sa ii interzica sa mai iasa la un suc cu baietii sau in club. si mi se pare normal. nu e bine cand partenerii sunt prea legati, caci atunci cand te desparti suferi prea mult

| adina_6125 a răspuns:

Hibig grinsi prietenul meu e baschetbalist si tot timpuare antrenament si meciuri si ne vedem destul de rar dar cand ne vedem ne simtim super impreuna si nu regret deloc sasunt cu el pentru ca il iubesc si nu am ce face daca lui asta ii place.ne gandim tot timpul unul la altul chiar si atunci cand suntem foarte ocupati si stiu ca ma iubeste si ca ar vrea sa ne vedem mai des dar nu avem ce face.asta e.eu una iti spun ca daca chiar il iubesti si chiar te iubeste puteti sa treceti peste asta si sa fiti impreuna daca asta va doriti. daca mai ai nevoie de niste sfaturi trimite-mi un mesaj si o sa incerc sa te ajut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti in stare sa il accepti asa cum e, da. bine poata sa ti se para ok ca pleaca azi pleaca maine, dar o sa devina enervant sa nu te vezi cu el cu saptamanile. eu nu as fi cu unu ca el, adica nu as incepe o relatie cu el daca ar avea programul astabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce iti doresti. Personal nu cred ca se merita. Mai bine cauta un tip pe care sa te poti baza, care va fi alaturi de tine cand vei avea nevoie de sprijinul cuiva. Oricum dupa cum ai expus problema suna de parca ar urma sa aveti o relatie in care atunci cand va mai intalniti "va satisfaceti" putin, dupa care fiecare cu treaba lui...

| mickymypuppy a răspuns:

Da bine inteles si eeu am un iuit fotbalist

| 11h11 a răspuns:

thinking Incercarea moarte n'are! Poate merita, daca ar tine la tine cu adevarat, ar ajunge sa fie nebun dupa tine, sa te iubeasca, dar daca ar vrea doar sa profite de tine ai grija.incearca vezi cum se comporta[Lasa'mi un msj:X.si zi'mi cum e smug]:X