anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cunoscut un baiat de 1 saptamana si ne am intalnit. Se poarta frumos, vorbeste frumos, dar pe langa asta ma intreaba cand vreau sa facem sex. I am spus ca nu vreau inca si a spus ca e ok, ca asteapta, dar ca nu vede rostul in asteptarea asta pentru ca il atrag; si ca sa fiu sigura ca nu vrea doar asta de la mine, ca sexul este ca o garantie pentru el. Acum eu nu prea am incredere in baieti de fel, nu stiu, e posibil sa minta sau sa zica adevarul. Voi cum ati proceda?

11 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Spune-i ca sexul e exclus.Clar si franc,in fata.
Ca poate peste vreun an.
Si atunci o sa vezi cam cat conteaza garantiile!
Ai grija mare,pentru ca a inceput mult prea devreme sa discute despre sex,doar sex vrea si nimic altceva!
Nu te lasa prostita, te rog, e plina lumea de fete fletse care au cazut in capcana asta!
Sa ai grija mare!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Renunta la el ca vrea doar sex.Nu il interesezi mai mult decat o bucata de carne.

| MMihai a răspuns:

Sunt multe site-uri de matrimoniale, cam 30-40.
Cu datele lui și îl declari de 18-19 ani, dacă este mai mic, îl pui pe mai multe site-uri de matrimoniale, pe cel puțin 10 site-uri, și îi completezi acolo că este interesat de aventură și de sex, și îi găsești una la voi în oraș, sau dintr-o localitate apropiată, cu care să facă sex, ce-i mare lucru?
Ce nu ai imaginație să scrii, ca fiind un bărbat, pe la la diverse individe?
Dacă individul voia numai sex și l-ai pierdut, de fapt, nu ai pierdut nimic.
Dar să fii atentă, să îl pui numai pe site-uri gratuite, ca să nu dai bani.

Pentru asta îți trebuie numai, să îți faci un cont de e-mail // de poștă electronică fals, pe hotmail.com, sau pe yahoo.com., sau pe yahoo.ro, sau pe gmail.com, cu un nume de băiat, eventual chiar cu numele lui.

Iar pe site-urile de matrimoniale, dai datele lui înălțime, greutate, etc., dar cu vârsta de 18-19 ani.

Iar când faci contul de e-mail fals, dai numele lui și datele lui, dar cu vârsta de 18-19 ani.

Foarte mare atenție să nu jignești oamenii, folosești cel mai civilizat limbaj posibil, ca să se prindă careva, că este o joacă, ca să nu o încurci, că de fapt, nu este voie să faci de astea, și te poți alege și cu o amendă, dacă te reclamă careva, că nu este voie să te pretinzi altă persoană.

| Acadeeeaa a răspuns:

Sta cu tine doar pentrua face sexwinking!

| DNSK a răspuns:

Unul ce face presiuni asupra ta.asta vrea! nu te imagina cu el in fata altarului daca te culci cu el! astia au un singur tzel: sexul! calca peste cadavre sa ajunga in pat cu cat mai multe! da-i pace la derbedeul ala mic si intoarce-ti capul in jur.o sa vezi cati baieti sunt.nu-i el singuru.

| micutsa19 a răspuns:

Nu fii naiva daca a inceput cu propuneri de astea dupa doar o saptamana e clar ca asta e esentialul,si nu stii cum te ia odata valul si te lasi prostita,,,e clar nu se merita aparentele inseala de mult prea multe ori si pentru a ajunge sa'si atinga scopul recurg la tot ce le sta in putinta,,,asa sunt unii,,, majoritatea,,, dar nah,,,
cel mai bine e sa renunti cu ocazia asta nu vei putea sa iti formezi nici sentimente dupa care sa regreti,,,

baftawinking

| Barbiiiiee a răspuns:

Nu trebuia sa te intrebe! Mai asteapta si dk tu crezi ca e baiatul potrivit.fa`o!, dar dupa o saptamana sa te`ntrebe asta e ciudat! AI MARE GRIJA!

| Barbiiiiee a răspuns:

Stii bine ca e lumea plina de proaste nefericite!happy isi incep viata sexuala.ori sunt parasite, ori raman cu burta la gura de la 15 ani!happy

| roxi98 a răspuns:

Nu prea vad rostu sexului de la 1-2 sap... poate el vrea doar sex si doar atat

| Gabrielabmg a răspuns:

Ce garantie?oh go onlaughingvrea sa te culci cu el si nu stie cum sa te prosteasca:d. Ai grija ca peste obsedati ca asta dai peste tot.Tu trebuie sa stii sa faci alegerea corecta si in + faptul ca aveti doar o saptamana de cand va cunoasteti si deja vrea sa faca pasul asta inseamna ca i-au mai cazut multe in plasa si stie cum sa te faca sa cedeziwinking

| R11 a răspuns:

Nici nu as mai sta cu el sinceroh go on adica daca vezi ca se comporta frumos si dupa aia mai are TPU sa-ti ceara sa te culci cu el :-J e chiar penibil straight face nu ai mai auzit aceeasi poveste peste tot? deja m-am plictisit de filmu asta al baietilor ...frate da mai schimbati scenariustraight facestraight face dai JEt draga mea dai jet cat mai ai tiimp du[paia o sa regreti e clar ca numai asta vrea de la tine nu te lasa chiar in halul asta fraerita...''vai ce frumos vb cu mine'' se straduieste si el ca dupa fapta si rasplata