| cristinabab a întrebat:

Am cunoscut un baiat foarte frumos doar ca el este pocait. L-am mintit ca si eu sunt ca stiu ca genul asta de oameni vorbesc doar cu ai lor dar nu reusesc sa obtin prea multe de la el. Eu nu as sta pe termen lung cu unul pocait dar as vrea sa obtin pe parte sexuala ceva apoi sa il las. Cum pot aborda un pocait ca sa obtin ceva sexual? ce conceptii au ei despre asta? ma refer ca baiat, ei considera ca trebuie sa faca doar dupa casatorie sau pot face si inainte? stiu ca la fete asa este dar la baieti? Nu pot sa il intreb pe el ca el stie ca si eu sunt pocaita si cuminte

Multumesc

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Prima fata care am iubit-o era penticostala eu ateu, ne intelegeam bine ca prieteni desi conversatile cu ei sunt doar despre biblie ceea ce cunoasteam si eu si atunci, dar sunt bariere mari cand stai cu cineva pocait, eu spun sa fii sincera cu el si sa ii spui adevarul dar el nu are voie sa faca sex pana la casatorie, acum depinde si de cat de credincios e omul

34 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Cum adică să faci doar sex cu el și pe urmă să îl lași? Dacă nu îți place din prima de el, mai bine îl lași în pace sau dacă nu îți place că este pocăit.

| Cinic a răspuns:

Femeile se simt atrase de personalitate bună si enerigie pozitivă bro...
Femeile sunt sensibile si empatice bro...
Femeile cauta afectiune si dragoste bro...
Cristina : cum pot sa regulez un baiat pocait pentru ca este frumos?! Dupa care as vrea sa îl parăsesc! Brutal struff!

| cristinabab explică (pentru Kufu95):

Stii cum sunt pocaitii, au chestii ciudate dar imi place baiatul din punct de vedere fizic. Eu nu vreau asa stil de viata dar ma atrage

| cristinabab explică (pentru Cinic):

Voi nu faceti acelasi lucru cand va place cineva? de ce eu nu as avea voie?

| Kufu95 a răspuns (pentru cristinabab):

Dacă nu vrea să facă sex cu tine acceptă ideea și mergi mai departe, este singura opțiune.

| Cinic a răspuns (pentru cristinabab):

Depinde la ce te referi când spui ( Voi)! Daca te referi la top 10 % ( looks ) dintre barbati, atunci ai dreptate. Asa este aia doar exista vă reguleaza si abandoneaza pentru ca au zeci de femei care ar face orice pentru ei doar pentru ca sunt frumosi. Ca asta te-a atras la el, frumusetea ( hight, face, frame) sau sfântul si imbatabilul HFF. Sau cum o numesc normălaii si normăloaicele " dragoste". Ca asta este dragostea in sine, looks = atractie sexuala care se traduce prin dragoste. Macar tu ai fost directa si nu ai inceput cu prostii precum confidance, vibratii pozitive, personalitate grozava sau conexiune emotionala. Elemente care sunt inexistente si nu au nici o valoare de natura practica sau utila. Your look is your personality! No looks, no personality. Dar daca ai spus ( voi) si te referi la baietii normali sau mediocrii, atunci raspunsul este nu. Astia cauta sa isi faca relatie pe termen lung / căsătorie chiar cu fete / femei normale.

| RAY a răspuns (pentru Cinic):

Societatea,educatia,religia le determina sa afirme asa ceva pentru ca traim intr o societate idealista si se vede asta in toate
Mecanismele de apărare ale lui Zapffe
El a identificat patru mecanisme de apărare care permit oamenilor să facă față gândurilor tulburătoare despre natura existenței umane: [ 30 ] [ 16 ] : 91–94
Izolarea : faptele supărătoare ale existenței sunt pur și simplu reprimate - nu se vorbește despre ele în public și nici măcar nu sunt gândite în privat. [ 30 ]
Ancorarea : se fixează (se ancorează) pe proiecte culturale, credințe religioase, ideologii etc.; și să urmărească scopuri adecvate obiectelor fixării cuiva. Dedicându-se unei cauze, cineva își concentrează atenția asupra unei valori sau a unui ideal specific, obținând astfel un sentiment comun sau cultural de stabilitate și siguranță față de meditațiile existențiale tulburătoare. [ 30 ]
Distragerea atenției : prin divertisment, carieră, statut etc., ne distragem atenția de la gândurile tulburătoare existențial. Căutând în mod constant noi plăceri, noi obiective și lucruri noi de făcut, cineva este capabil să evite o confruntare directă împotriva situației vulnerabile și nefaste a omenirii din cosmos. [ 30 ]
Sublimarea : expresia artistică poate acționa ca un mijloc temporar de răgaz din sentimentele de neliniște existențială, transformându-le în opere de artă care pot fi apreciate estetic de la distanță. [ 30 ]

| Cinic a răspuns (pentru RAY):

Mai ele sunt sincere când îti dau sfaturi precum :
Confidance
Personalitate
Fii educat si cu bun simț
Fii romantic, oferăi flori sau mic cadou simbolic
Fii sensibil si atent la nevoile si preferintele ei. Sunt sfaturi legite si chiar functioneaza! Dar nu pentru barbatii neatractivi! Ci exclusiv pentru barbatii înalți si frumosi! Dargostea ( analiza asupra bagajului genetic HFF ) se produce in mai putin de 5 secunde. De atat are nevoie o femeie sa te placa, mai putin de 5 secunde. Daca in 5 secunde sa decis ca tu esti un gunoi genetic its over. Nu mai conteaza si nici nu mai ai timp sa aplici sfaturile pe care le-am scris mai sus. Mai exista categoria : siguranta financiara si just hit the jim bro.
Siguranta financiara iti poate aduce o iubita sau o nevasta chiar daca esti urât ca dracu. Dar toti banii din lume nu o va face pe femeia respectiva sa se indragosteasca de tine sau sa simta ce simte fata asta care a postat pentru baiatul pocait ( dorinta sexuala adevarata). Vei deveni doar o sursa de venit pentru femeie, vei primii sex rar si doar pentru ca este nevoita nu pentru ca ea isi doreste cu adevarat asta si vei fii inselat cu un barbat superior genetic, pentru ca asta este prioritatea nr 1 pentru femei! Asigurarea celui mai bun bagaj genetic, chiar daca nu vrea copil, subconstintul si hormonii ei îi vor cere sa faca sex cu un astfel de barbat indiferent de cat de ratat sau prost ar fi ala are cel mai important lucru : looks!
Hit the jim bro! Muschii la fel ca si fashon / haine nu sunt de cat bonusuri sau completari la un barbt, nu sunt necesare. You have to hit the jim doar ca sa fii fit si sa nu fii gras, atat. Degeaba ai six pacs daca esti pitic, degeaba esti inalt si ai sixpacs daca esti urât la față. Cu hainele la fel! Un barbat frumos poate sa poarte cele mai ieftine si nasoale haine, ca tot frumos este si tot genetic superior este. In timp ce un barbat urât poate sa fie imbracat de cel mai bun fahasonist din lume ca tot urat ca dracu ramane. Just try with ugly or fat bro! Multi normalai au impresia ca daca se dau la grase sau la femei mai neatractive alea se vor îndragostii de ei. Fals! Cu cat femeia este mai grasa cu ata tu trebuie sa fii mai inalt si mai frumos, pentru ca dincolo de biologia care le controleaza hormonii, mai apare si factorul validarii. Se simte jignita ca " unul ca tine " crede ca are sanse la " una ca ea". Vezi cazul lui fata aia care posteaza pe TPU ca este depresiva din cauza ca este virgina si singura si nici un baiat nu o vrea. Iti pot confirma ca fata respectiva este singura pentru ca ea este obeza, nu are nici job dar vrea exclusiv baieti înalti, fit si frumosi, in timp ce refuza toti baietii normali de pe insta si Facebook. Aaa, si mai vrea si sa nu aibe mai mult de 18 ani laughing. Concluzie finala! Femeile se indragostesc si iubesc doar barbatii atractivi. Restul fiind folositi pentru siguranta financiara si stabiliitate. No looks = no love.

Draga user ceea ce ne dorim noi nu corespunde realitati inconjuratoare, in primul rand atractia este involuntara nu noi alegem ceea ce ne atrage, desi nu poti da vina pe ele, e ca si cum ai da vina pe cineva ca ii place mango dar nu ii place ciresele, noi oameni suntem idealisti in mare parte, daca am fii realisti am fii depresivi poate, nilhisti

| Cinic a răspuns (pentru RAY):

Tocamai ca nu dau vina pe ele, in nici un caz. Cauza / efect descris de mine mai sus, face referire la biologia si hormonii care genereaza atractia. Nu poti obliga pe nimeni sa te placa si nici nu poti sa haituesti pe cineva pentru ca nu te place, categoric.

Nu te am citit

Iti zic sicer m-ai pierdut putin cu ce spui aici. Pur si simplu imi place baiatul, este o atractie puternica. De regula sunt superficiala stiu asta dar nu ma pot abtine, nu stiu de ce.

M-am referit in general la baieti pentru ca majoritatea vor doar sex. Eu nu sunt genul idealista...dar daca imi place un baiat il vreau, imi traiesc viata. Poate ma consideri proasta si poate chiar sunt.In general ma atrag baietii care oricum au o groaza de fete si e un mecanism de aparare sa nu ma implic nici eu prea mult.

De curand am inceput sa fiu atrasa si de barbati mai maturi, am gasit unul chiar aici pe TPU dar mi-a dat cu flit destul de rapid. probabil ca sunt prostanaca, naiva si superficiala...dar nu ma pot inca schimba.

mersi de raspuns

| cristinabab explică (pentru RAY):

E foarte credincios, deci nu am sanse sa inteleg. multumesc

"Femeile se indragostesc si iubesc doar barbatii atractivi. Restul fiind folositi pentru siguranta financiara si stabiliitate. No looks = no love."

Si barbatii nu se indragostesc tot de femeile atractive? ori vor preferati grase si urate?

Din contra domnisoara! Chiar imi place de tine ca nu te ascunzi dupa deget! In principiu " chiar imi place de baiatul ala" este definitia la obesrvatia mea cinica, obiectiva, rationala si bazata pe date si statistici. Nu esti superficiala, ci doar iti asculti hormonii si biologia. Ca asta generaza " placutul" sau " atractia".

Top 10% sau pe limba ta baietii frumi sau dragutei sau dulci, da! Prefera exclusiv femei frumoase si fit. Dar baietii normali isi fac relatie si cu femei mai putin atractive sau grase. Si da, dublu standard functioneaza pentru ambele sexe. Adica barbati urâti si saraci care vor exclusiv femei frumoase si femei urate si grase care isi doresc exclusiv barbati frumosi si fit. Deci si tu ai dreptatea ta. Eu nu m-am luat de tine si nici nu ti-am dat hate. Eu explicam la normalaii care cred ca se pot face placuti prin personalitatea sau game sau suflet. Cand de fapt its all about looks. In rest ce sa zic, sper sa il cuceresti pe pocait laughing

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"el ca el stie ca si eu sunt pocaita si cuminte"
Sigur ca da, o sa se lamureasca imediat cat de cuminte esti! :)

La ginecolog ai mai ajuns, cu mancarimile alea?
https://www.tpu.ro/......-vaginala/

| cristinabab explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Tu dragul meu esti inutil pe acest site. Afisezi mereu aerul ala de superioritate, te bagi in seama peste tot, si dai sfaturi gresite, repetitive. Esti inutil

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Kufu95):

N-ai inteles: ea atat poate. Atat are ea de oferit happy

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru cristinabab):

Noroc de tine ca esti utila pentru masculi.

| Kufu95 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu trebuie să fim răi, poate nu are atât de multă experiență şi este încă o copilă. Treaba asta cum că dacă te refuză cineva este valabilă şi la bărbați, oricum.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Kufu95):

Aici nu e vorba de metode de cucerire astfel incat sa eviti sa fii refuzat.
Mai citeste o data interebarea, cum pune ea problema.
Ea vrea s e x si atat. Pt ca atat are de oferit.

| Kufu95 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Păi da, şi ea vrea să facă, doar că dacă îi va da impresia că este disperată după el, nu doar că nu va face niciodată, s-ar putea de tot să plece din viața ei. Într-adevăr nici eu nu sunt de acord cu treaba asta cum să faci o dată să vezi... că de persoana asta are ceva special, dar uite că există şi astfel de persoane. Nu îmi dau cu părerea mai departe ce mai are ea de oferit pentru că nu o cunosc personal să comentez, dar ai dreptate că nu este ceva normal ce are ea de gând.

Nu te supăra, dar cam are dreptate. La un moment dat, el se va prinde ce ai tu de gând de fapt. Nu doar că nu vei face sex cu el niciodată, dar s-ar putea să dispară de tot din viața ta, dacă tu îi vei da impresia că eşti disperată după el.

| Kufu95 a răspuns (pentru Kufu95):

Să te mai gândeşti şi la chestia cum ar fi să facă cineva sex cu tine şi pe urmă să te blocheze peste tot şi să nu mai ştii absolut nimic. Nu comentez la partea cu mâncărimile că este de natură medicală.

De unde stii tu dragule ce am eu de oferit? Tu poti mai mult decat sa imprastii venin si sa te iei de toata lumea pe aici? Sa te iei de manuta cu Violeta aia si sa va aruncati in lac. Faceti un bine umanitatii!

Poate ca masculii sunt utili pentru mine, ca daca facem sex, facem amandoi si ne bucuram amandoi. Dar cand esti misogin si incuiat la mintea aia, vezi doar ca te duce capul.

Esti si misogin, nu ma asteptam

| cristinabab explică (pentru Kufu95):

Traim intr-o lume in care fiecare isi vede interesul. Cand baietii/barbatii vor doar sex de la o fata/femeie este ok? In plus nu am de gand sa il oblig. Daca vrea bine, daca nu iar bine. La sex se simt bine ambii parteneri nu doar unul

Ai mare dreptate în legătură cu interesul, evident că nu sunt de acord cu faptul că anumiți băieți fac sex şi pe urmă pleacă. Aşa trebuie să vezi şi ce îşi doreşte el.

| ania a răspuns:

Ai fi mai fericita daca chiar te-ai pocăi de trecut si ai urma exemplul baiatului.