Buna, sunt sigura ca nu conteaza intr-o relatie inaltimea, iubirea e cea care conteaza, restul sunt lucruri minore...nu cred ca cativa centimetri pot sta in calea iubirii, sunt o multime de cupluri si chiar multe vedete in situatia asta si se simt foarte bine impreuna, se iubesc si se inteleg super.Intr-o relatie nu conteaza varsta, greutatea, inaltimea, etnia, etc...
Nu si nu, nu conteaza inaltimea, nu conteaza diferenta de varsta.
Important intr-o relatie este sa va intelegeti bine, sa va respectati si mai ales sa va iubiti.
Domnul fie cu voi!
Nu contează! Dacă iubirea dintre cei doi e suficient de mare, ce contează restul? Ai să fi fericită dacă chiar te iubeşte şi îl iubeşti indiferent dacă are cu 10 cm în plus sau în minus! Baftă!
Acuma daca nu vrei sa te mariti cu el nu ar prea conta.Si ar cam trebui sa umbli fara tocuri sa nu para diferenta prea mare.Acuma depinde cati ani are poate mai creste, ca baietii se dezvolta mia greu ca fetele, si mai ales daca este mai mic ca tine la ani.Deci poti sa stai linistita nu-i asta o problema
Nu ...am un coleg care vorbeste cu o tipa mai mare de 2 ori ca el Si se inteleg super bine. la tine un pic nu cred ca afecteaza nimic
Nu, nu conteaza. Intre mama mea si tatal meu sunt sapte ani diferenta mama mai mare ca tata si ca statura mama e de trei ori cat tata. Daca ii da o palma mama la tata il lasa plat. Dar pot sa spun ca se inteleg foarte bine si pot sa spun ca consider ca suntem cea mai frumoasa familie.
Sa-ti zic ceva:daca ai avea un barbat model un barbat extraordinar de frumos cu ce te-ar incanta? ca o sa te insele si o sa-ti zic,, draga sti unde e usa!''sau sa fie un drogat nebuna betiv dar totusi e inalt, frumos.conteaza in ziua d azi respectul sinceritatea si iubirea.cu trecerea anilor frumusetea fizica trece, ramai cu cea interioara:*:*:*stiu c spun
andreie întreabă: