| Martzell a întrebat:

Am cunoscut un baiat in noiembrie, practic pe Badoo, si vorbeam fregvent de sarbatori trebuia sa ne vedem, si tot ceva nu s-a primit, cand am ajuns in capitala, si a 2 zi trebuia sa merg acasa nu ne-am vazut, de atunci totul parca s-a racit brusc... Totusi vorbeam pe net, din paste in craciun..Recent dupa o luna iar am mers in capitala, din nou a zis sa ne vedem, si cand s-a ivit momentul, mi-a dat numarul.Si dupa ultima convorbire, nu ma simt bine. El mi-a zis uite vina la mine poate privim un film, mi-a dat numarul, si iar cand peste o ora l-am sunat a zis ca a intervenit ceva, ca data trecuta. Peste ceva timp i-am scris nu ma simt ok..Decand am inceput a conversa, el mie imi place,
tot mai tare, cu toate nu ne-am vz never,si nu am simtit asa ceva niciodata pn nimeni! Si am vazut motive, si cand s-a ivit ocazia sa ne vedem s-a evaporat ca data trecuta, ar fi cazul sa renunt? Si el nu mi-a raspuns, un sfat va rog! P.s de obicei cand ii zic ca vin in capitala totul parca se lumineaza, dintr-o data! Cred ca distanta e o problema, clar ca de la 1septembrie merg sa continui studiile acolo, credeti ca am sanse, ce trebuie sa fac, el mie imi place, felul cum vorbea prima data m-a cucerit?(((

Răspuns Câştigător
| Andwta a răspuns:

Stii cum vine baiatul vine la tine nu viceversa. Asta inseamna ca nu te iubeste sau are pe alt cineva doar vrea sa se joace cu tine si nu e bine deloc

1 răspuns:
| ShadowGhost a răspuns:

Hey buna.SI eu sunt in aceeasi situatie.Chestia e ca nu am venit eu, si a venit el.In fine, parerea mea e sa astepti. Daca vezi ca tot asa se intampla, atunci renunta.Ar trebui totusi sa discuti cu el ca tu chiar vrei sa va vedeti, nu stiu. Date la el, convinge-l sa vina indiferent ce se intampla.big grinBafta