| PussicatDolls a întrebat:

Am cunoscut un băiat.Mi-a plăcut de el,dar nu am putut fi niciodată împreună.Acum se răzbună,mi-a zis că o să-mi pierd toţi prietenii din cauza lui,a vorbit urât tuturor despre mine,iar eu am făcut două atacuri de panică.Mi-a spus că...pot să mă şi omor,nu îi pasă de viaţa mea,de mine.A vorbit urât despre mami cu una din cele mai bune prietene ale mele (care acum nu mai e)Spune că am băut de o grămadă de ori, dar nu m-a văzut niciodată face-to-face că am fost beată.Am fumat odată,când chiar el mi-a dat ţigarea şi a spus că am fumat o grămadă. Oare merit eu asta? Vă rog, spuneţi-mi ce să fac. De la 11 ani, când am trăit o dramă.Am intrat în depresie şi am luat antidepresive 6 ani,iar acum când aud şi văd chestii de genul din partea lui,pur şi simplu îmi vine să beau clor.Vă rog, un sfat.Seriozitate.
Mulţumesc.

16 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Clor? Nu o sa fie o moarte prea usuoara si lipsita de dureri.
Anyway, cel care trebuie sa moara e el.Ca o idee...cu ala poti face o arma chimica.
Si cum naiba l-au crezut prietenii tai?
Du-te la parintii lui si spune-le in fata ca daca iti mai face avansuri sexuale si te ameninta te duci la politie.Nu conteaza ca n-a facut-o.N-are cum sa dovedeasca contrariul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, tu de ce iti strici viata din cauza unui tampit altfel nu se poate numi, nu te prostii sa bei clor s-au sa te omori pentru un Dobitoc cu ''D'' mare. Lasa prietenii, u un trecut de ce ar fi trebuit sa vb cu acei asa zisi prieteni te-au ranit si mai tare. Vorbele dor iar daca nu esti suficient de puternica tu ca fata nu o sa mai rezisti mintal. Ai nevoie sa vorbesti cu alti oameni, sa schimbi stilul tau de viata si sa treci la un altul. Gandeste-te ca sunt atatia baietii si majoritatea sunt niste profitori tocmai ca tie ti-sa si intamplat sa te raneasca. Nici o fata nu merita asta dar stai si analizeaza situatia de exemplu: pe mine baietii de ce nu ma iau in ****, hai sa-ti spun pentru ca e adevarat sunt mai baietoasa, nu injur, nu am prietene si nu am avut niciodata, fete care sa ma indrume prost. In viata mereu as fi ales eu indiferent daca e bine sau rau inveti din greseli nu m-ar fi interesat si nu ma intereseaza ca ala zicwe ca nu-i bine, faci ceea ce simti. Ignora-l nu mai umbla cu acest tip si nici altii din trupa lui cea vesela. Ignora tot ceea ce a fost in trecut, uita pur si simplu. Mama ta vorbeste cu tine?! prietenii sunt niste grupuri de ajutoare nu exista preteni. Iar cu fetele vorba ta chiar a si rupt relatia cu una dintre ele, sunt invidioase si rele indiferent ce iti spun ''vai, ca esti cea mai buna prietena, etc.'', nu zice nimeni sa nu vorbesti cu ei, si eu am in jurul meu numai derbedei nu pot mintii spunandu-ti ca nu imi place sa petrec din potriva ma inteleg mai bine cu baeitii decat cu fetele dar ai grija ce spui, ce faci, cu cine esti, o singura miscare gresita si lumea/ cei din jurul tau o sa isi schimbe parerea despre tine. Si cu fumatul daca ti-s-a parut ceva ciudat la el atunci cand ti-a dta tigara sau de acum inainte ai grija cu cine fumezi si bei. Si normal ca nu ii pasa nici mie nu mi-ar pasa nu te inghite, nu e viata lui pana la urma asta trebuie sa intelegi, tu pentru ca il placi gandesti ca ar trebui sa il intereseze, nici gand. Sa-ti ia toti prietenii, mereu vor venii altii si altii, stai linistita daca asta te supara. Tu ai grija de tine si de persoana ta. Succes! *Daca mai vrei sa vb trimite mesaj.

| Chamberlin a răspuns:

Posteaza pe facebook tot adevarul despre acel tip.

| gmxromania78 a răspuns:

Lasa-l sa vorbeasca, acum vei vedea cine iti este prieten adevarat si cine te v-a lasa balta. Data viitoare fii mai atenta cu cine te intalnesti si formezi o relatie.

| biafresh a răspuns:

Nu trebuie sa te deprimi din cauza unui om fara judecata ( sa nu jignesc ). Ce zice nu trebuie sa te afectze, asta nu schimba nimic despre cine esti tu. Daca te deranjaza tot asa apeleaza la o persoana majora ca sa te ajute. Am fost si eu terorizata de o fata timp de 4 ani. Deodata mi-a venit un gand in minte " Ce-mi pasa?".

| PussicatDolls explică (pentru biafresh):

Imi place ultima parte, multumesc mult :*

| despina17 a răspuns:

Fi seriosa nimeni nu iti merita viata e ata dumnezeu tia incredintato tie nu altuia fai o reclamatie la politie fi serioasa si comportate ca el pune zvonuri cen ca e afemeiat ar trebui sa stii tu mai multe relaxeazate si las ape alt cineva sa intre in viata ta bafta

| teetrrerretre a răspuns (pentru despina17):

Eu zic sa lasam politia in pace si sa mai trecem pe la scoala...

| despina17 a răspuns (pentru teetrrerretre):

Adica?
e minora sau ce?

Politia: tu crezi ca chiar asa usor poti merge la politie pentru orice porcarie? Stiu ca poate visezi frumos dar nu e chiar asa. Ca sa mergi la politie pe langa o amarata de plangere (daca e pana acolo) si de acolo oricum nu rezulta absolut nimica, pe langa toate astea iti trebuiesc si dovezi solide pentru a dovedi ceva. Pe langa faptul ca ai toate sansele sa ii faci pe aia sa rada poate iti mai da si un sut in fundulet cand te da afara.
Stiu caz concret cu plangere depusa pentru furt si politia nu a putut face nimica deoarece ai nevoie de DOVEZI pentru a dovedi asa ceva si era destul de greu in cazul acela si tu vii cu niste povesti de "dragoste" la ei?
Scoala: ai face bine sa mai treci pe la dansa insa doar faptul ca treci pe acolo nu e insa chiar suficient, ba chiar sa fii mai atenta pe la orele de limba romana! deoarece scrisul tau e cam...
Inteleg ca faci 1-2 greseli insa la cum ai scris tu pe acolo...
Concluzie? lasa politia cu treaba lor si tu cu treaba ta. Fiecare cu treaba sa.

| Wehrmacht a răspuns (pentru teetrrerretre):

Acuzatii calomnioase.Le spune ce si cum si e treaba lor sa se duca sa faca niste cercetari pe la prietenii care au lasat-o si pe la ala.Nu trebuie sa dovedeasca victima ca e victima sau agresorul ca nu este agresor.
E de ajuns sa il intrebe pe ala "Si de unde ai scos tu aceste lucruri?" daca incepe cu "Aaa....hmmm..." e bun de plata(daune morale).Cum a inventat toate acele chestii n-are ce sa zica.Si cu ce motiv avea sa se duca la toata lumea si sa inceapa sa o vorbeasca de rau pe ea? Asta plus lipsa adevarului si e destul sa o pateasca.

| despina17 a răspuns (pentru teetrrerretre):

Eu zic sa nu te legi de gramatica mea vand in vedere ca nu sunt romanca ok?

Si eu zic sa nu faci comentarii intr-o limba pe care nu o cunosti. Ok?

| Conficker a răspuns:

LASA CLORUL! Nu merita sa faci asta. N-ai nevoie de oameni care vin si pleaca din viata ta. Cine iti este acum prieten va ramane cu tine, restul sunt prefacuti. Crede-ma pe cuvant, este un las ca face asta pe la spatele tau, o face pentru ca nu poate fi cu tine si e disperat. Fi atenta, trateaza asta cu spatele, inclusiv pe el si-ti garantez ca o sa fi invingatoare, iar el se va SUFOCA cu propriile-i vorbe care le-a scos pe gura, ai incredere cand iti zic: bine c-ai scapat de el, in momentul asta tu ai castigat si el a pierdut.

| teetrrerretre a răspuns:

Ca iti pierzi prietenii din cauza lui? Ţiţi, foarte bine pentru ca acuma e momentu perfect sa vezi cine iti e prieten cu adevarat sau nu deoarece un prieten adevarat nu te lasa la greu. Daca e sa te lase acuma afli cu adevarat daca chiar iti era prieten sau...
Parerea mea? trebuie sa ai caracter. Ignora tot ce face si zice el deoarece ignoranta e o arma foarte importanta. Daca faci acest lucru o sa il enervezi tu pe el mai mult deoarece o sa obs. ca tie nu-ti pasa dar o data ce el face ce face si vede ca pe tine te afecteaza si normal sa te stoarca cu totu. Ignora totu insa iti trebuie caracter puternic pentru asa ceva.

| aliali61 a răspuns:

Da! Pentru ca tu i-ai dat sperante, daca l ai placut si el stia asta, era sigur ca o sa accepti sa fiti intr o relatie, iat tu l ai refuzat. Nu mai face niciodata chestia asta. daca stiai ca nu vrei sa fiti mai mult decat prieteni nu trebuia sa i „marturisesti„ iubirelaughing ca sa spun asa...acum..incearca sa vorbesti cu el. spune i ca iti pare rau... vorbim mai multe add : buliali61