| oricine a întrebat:

Am cunoscut un baiat minunat,la inceput ne-am inteles foarte bine,dar dupa un timp mi-a spus ca a vizionat un film si si-a dat seama ca dragostea are mai multe intelesuri si ca si-a dat seama ca nu ma iubeste,eu inca nu inteleg aceasta situatie si imi este greu sa cred ca nu ,,ma iubeste"desi la inceput era totul dintr-un paradis!ce parere aveti?ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| FataFaraSentimente a răspuns:

Da, cam straniu e la baieti, noi fetele trebuie sa ne chinuim sa-i intelegem ciudateniile, vorbeste cu el, intreaba-l cum se poate ca un film sa-l fi facut sa-si schimbe sentimentele fata de tine, daca nu iti mai merge cu el, sa fii tare si sa nu lasi batuta vei gasi altul care nu va fi confuz daca vrea sa fie cu tine. Bafta!

2 răspunsuri:
| BLeur a răspuns:

Părerea mea esta că un film nu poate transforma o persoană.

| FrozEenSoul a răspuns:

Deaia nu e bine sa te uiti la filme rolling on the floor. Nu glumesc, poate omul credea ca totul intre tine si el va fi ROZ! Adica, ca voi nu o sa aveti probleme, altele... Si poate ca in acel film a vazut ca problemele pot veni de oriunde, oricand sau cv de genul! Si poate ca el a zis ca nu poate sa treaca alaturi de tine peste ele. Ai inteles tu. Sper ca te-am ajutat, bafta si succes!