Buna,
Nu inteleg ceva,daca va iubeati la nebunie,ce s-a intamplat in acea zi in care ai cerut sa va despartiti? Sti cum e in viata,e usor sa spui ceva, dar cuvintele odata spuse nu le mai poti lua inapoi, de aceea eu zic ca pe viitor sa te gandesti de 3 ori inainte de a spune ce vrei.In cazul de fata deja faptul e consumat,cum ai putut sa il privesti si sa termini relatia,asa trebuie sa ai curajul sa privesti in ochi si sa iti recunosti greseala,explicandu-i ce s-a intamplat si cerandu-i o a doua sansa. Eu asa as proceda,fi puternica si recunoaste cand gresesti.E posibil sa te ierte, daca te mai vrea, sau trebuie sa iei in calcul si un refuz.Ideea este ca toti gresim,suntem oameni si face parte din firea noastra, dar cand realizezi cel mai important este sa recunosti si sa incerci sa repari. Nu pot sa iti zic ce raspuns vei primi pentru ca sunt in necunostiinta de cauza dar daca te iubeste la fel de mult te va ierta si eu zic ca merita sa incerci pentru ce a fost, pentru ce simti acum si poate pentru ce va fi pe viitor.Bafta
Depinde de ce te-ai despartit de el. daca motivul pe care il ai e acceptabil cred ca va intelege si se impaca cu tine...asta daca te mai iubeste si daca nu are pe alta. Deci zii ca vrei sa te impaci cu el si vezi ce va zice simplu ca si melodia aia.
Ai patit precum spun versurile ( ca tot ascult melodia ) " abia cand a plecat.si n-a mai fost al meu.m-am indragostit numai de el" - am modelat putin pentru situatia data, insa ideea ramane.
Daca ti-a venit tie dintr-o data ca nu mai vrei sa fii cu el ( ai spus ca nu ati avut parte de certuri ), atunci ai fost neserioasa si deci s-a intamplat ce TU AI CERUT. Ce este de facut? Lupta pentru el, demonstreaza ca regreti si-ti pare rau, arata ca ai invatat din greseala facuta si spera ca va veni la tine inapoi. Toate astea nu implica numai cuvinte, ci si fapte! In rest, asumati responsabilitatea faptelor tale si gandeste inainte sa actionezi. Increderea pierduta nu mai poate fi recuperata in aceeasi cantitate.
Buna.Si eu am avut problema asta cu o gagica eu am inselat-o cu un Maria si ea s-a suparat asa ca eu nu m0am mai intors la ea ca-s al draq