Băiatul ala este un PAPAGAL, urgent sa îl blochezi, nu mai are nici un rost sa vorbești cu el
Numai crede in oamenii de pe internet, ăsta era un profitor a vrut sa manince pe banii tai la restaurant un zgîrcit, trebuia el sa plateasca si pentru tine sa i ti aduca un trandafir, si sa i ti pupe mîna, e un mitocan si un nesimtit, ce varsta ai tu dar el? Si cit ai platit la restaurant?
"la restaurant şi am luat masa împreună, dar m-a pus să plătesc eu...sa mai vorbesc cu el?"
trimite-l la plimbare! De fapt nu'ș cum de ai și plătit, dar aia e...
Trebuia sa fie invers, să plătească el; sau fiecare să-și plătească consumația, având în vedere ca a-ți fost la prima întâlnire.
Nu știu ce se întâmplă cu băieții din ziua de azi, de se ajunge la astfel de aberații. Ăsta e genul de băiat care cred ca nu o dea vreo floare vreodată unei fete.
Nu mi se pare ok să plătești tu pentru el. Da, ok, fiecare să își plătească consumația dar nu să plătească unul pentru amândoi. Nu-l cunoști prea bine. Poate sa fie genul acela care să profite și să scape cât mai ieftin. Nu contează că are salariu bun, cineva daca vrea sa profite, profita anyway pentru că asta le e felul, mai ales dacă găsesc o țintă vulnerabilă.
Este datoria bărbatului sa achite nota de plata pentru amândoi, altfel e un papagal