De cand cu virusul ăsta ce ai fi vrut sa sara pe tine? Bravo lui, baiat prudent!
Si, de obicei, baietii fac primul pas. Cand il face o fata, un baiat deja isi pune semne de intrebare. Sau este prea timid.
Buna! Cel mai probabil nu te place, de aceea nu te-a lasat sa il saruti si nici nu vrea sa iti mai vorbeasca. Trebuie sa treci peste.
Depinde ce ați vorbit, poate el ieșea doar prietenește who knows. sau nu i-a plăcut de tine la întâlnire
ori l-ai luat prea din scurt
Poate nu a vrut de la prima intalnire sau a crezut ca esti ca toate celelalte.
Sa simțit violat, doar el știe adevăratul motiv
Poate omul cauta ceva serios și tu ai sărit pe el
Oricum dacă simte ceva pentru tine, te cauta el
Nu îl suna ca disperata
E un timid, rupt in chur nu are pe nimeni 300%
Nu il mai cauta ca nu merita
Aseara nu a raspuns ca isi facea cele 3 laboutse
Mai mult ca sigur nu vrea o relatie cu tine, deoarece nu i-ai placut, iar faptul ca l-ai dus undeva sa-l saruti i-a aprins un beculet si si-a spus: pe langaca nu-mi place de ea, mai este si vampa in sensul rau al cuvantului.
Poate s-a speriat, probabil este un om timid, sau, nu te place pe tine si nu a vrut sa il saruti.
Nu il mai suna, lasa-l pe el sa te sune pe tine, nu trebuie sa fii disperata, nu e vina ta.
Bă jur că nu vreau să te fac proastă că și eu am orgoliu de femeie dar ești proastă. În primul rând poate tea invitat ca prieten sau să te cunoască iar tu sari ca disperata să-l săruți. Tipul poate nu-i place să se lingă cu tine având în vedere că v-ati cunoscut pe internet și poate sia făcut o impresie proastă despre tine aseară și nu mai vrea să aibă deaface cu tine. Poate sună dur dar cine știe ce curvă te-o crede după ce ai încercat să-l săruți * Doamne ce **** mea mai e și cu asta. Abia neam văzut față în față și deja vrea să-mi dea limbi? * Cam așa.
Sa atragi un baiatm trebuie sa rămâi cât mai misterioasă și sa nu te lasi ușor. Așa că, lasa-l pe el sau viitorul să te sărute, iar cand o face, fereste-te si tine-l in tensiune.
Bananacantareata87 întreabă: