| cretulina2013 a întrebat:

Am cunoscut un baiat pe mess vorbesc cu el de 8 luni si luni seara ne-am intalnit si mie imi place de el si lui de mine si ne-am combinat iar marti seara mi-a dat mesaj ca nu vrea sa incepem o relatie ca nu are rost d cand mi-a dat mesajul am plans intruna si ma simt rau ajutati-ma va rog ca nu stiu ce sa fac

Răspuns Câştigător
| jasmine73 a răspuns:

Nu il cunosti destul de bine pentru a te manifesta asa, sterge-ti lacrimile si mergi mai departe, nu merita efortul si acest lucru ti l-a demonstrat chiar respectivul, nu e o persoana pe care te poti baza dar sa mai si ai o relatie serioasa cu el, mai cauta draguta

4 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Sti de ce a facut asta? Probabil pentru ca e prea devreme. Ati vorbit pe mess da, dar daca vorbesti cu o persoana pe mess asta nu inseamna ca o cunosti, v-ati intalnit doar o data. Mai ai rabdare si nu te consuma aiurea. Fi tare! Si nu zice "usor de zis, greu de facut" pentru ca nu e chiar asa de greu precum ti se pare.

| Alecsia a răspuns:

Baietii nu merita sa plangi pentru ei! Lumea este plina. Daca ti atat de mult la el sterge`ti lacrimile si vorbeste cu el. Daca v-ati intalnit dupa 8 luni, inseamna cu nu sunteti din acelasi oras, nu? Poate ca el nu isi doreste o relatie la distanta. Vorbeste cu el si asa vei rezolva totul :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa-l uiti pentru ca o sa fie si mai rauwinking Iar ca sa-l uiti prefate ca a fost un vis sau ceva.Crede-ma stiu ce inseamna o despartire urata kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Denisa, nu pot sa-ti dau un sfat care trebuie sa-ti fie intim si sa-l citeasac "toata lumea" ( cu toate ca suntem pe TPU), cere-mi accept pe danadanuta39@yahoo.com si mai vorbim, o zi buna iti doresc!