| Mihaela2023 a întrebat:

Am cunoscut un băiat pe o rețea de socializare dar nu ne-am întalnit niciodată.
Azi i-am trimis câteva poze şi apoi am vorbit cu el la telefon dar voia să mă vadă neaparat pe cameră însă eu n-am acceptat (deoarece ies urâtă pe cameră).
Şi în cele din urmă m-a blocat şi pe Facebook dar şi pe numărul de telefon. Acum nu înteleg de ce m-a blocat. Că nu l-am sunat pe cameră sau nu i-a plăcut de mine şi a căutat un pretext ca să scape? Ce credeți?

11 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Daca este atat de iute la manie, incat nu a avut rabdarea de a lasa lucrurile sa mearga de la sine si te-a blocat direct, eu zic ca e mai bine ca ai scapat de el.
Ori a sperat ca o pune de un footai rapid, iar cand a vazut ca nu-l lasi nici macar sa te vada pe camera si-a dat seama ca e nevoie de mult mai multa munca de convingere decat credea...ori a crezut ca e teapa si nu esti fata din poze. Oricum ar fi, n-ar fi trebuit sa te blocheze, trebuia sa aiba rabdare, nu-l costa nimic sa continue conversatia cu tine pana ajungeati la "momentul adevarului".

| stef87 a răspuns:

Parerea mea e ca refuzul tau l-a facut sa se gandeasca sa nu fie la mijloc vreo pacaleala, asa ca evita orice contact cu tine. Da, si noi, baietii, primi tepe! De la cele cu diferente intre ce scrie in profil si ce persoanlitate se arata, pana la tentative de hotii.

Eu in locul lui as fi cerut intalnire in realitate. Am patit sa nu vina! Intalnirea de pe net e doar primul pas intr-o legatura, oricum evolueaza relatia. Nu te poti baza pe niste cuvinte scrise si 2-3 poze, trebuie sa faci pasul urmator, intalnirea in ralitate.

Pentru insistentii cu imaginea, cum arati, e semn ca sunt interesati/ e doar de fizic, ceea ce ma lasa rece. Nu suntem nemoritori, ne schibam, iar o relatie adevarata se bazeaza pe altceva, nu pe fizic. Orientativ e normal sa vrei sa stii cu cine ai onoarea, dar cand ceri si live, ai tente paranoice.

| MarianWLF a răspuns:

Mai conteaza? laughing Ce viitor ar fi avut o relatie cu o persoana care recurge la gesturi atat de spontane si lipsite de respect? Ai zis bine, ai cunoscut un "baiat", nu un barbat, si nu ma refer sa aiba 40 de ani, ma refer la caracter, nu poti avea pretentii la asemenea baieti care iau totul in joaca, si nici sa nu te mire. Lasa-l in urma, bataia de cap nu isi are rostul, vei da de o persoana serioasa, si cand se va intampla asta, diferenta va fi vizibila, nu ai pierdut nimic.

| Violleta2022 a răspuns:

Cum nu intelegi de ce te-a blocat?
Evident ca nu i-ai placut!

| lpavel a răspuns:

Multe fete trimit poze cu fete frumoase, desi ele sunt total diferite... de aceea te-a blocat pentru ca a crezut ca esti una din alea! Nu conteaza cum arati live, normal ca stie ca nu esti pregatita, aranjata etc. Daca i-a parut ca esti frumoasa vei fi frumoasa oricum! Nu conteaza ca nu te-ai pus la punct...

| SG1995 a răspuns:

Hm, multe prezumti în răspunsuri, bănuiala mea e că omul era după ftai virtual, și văzând că nu obține ce vrea te-a blocat.

| VoidEternal a răspuns:

Poate că a crezut că nu îl suni cu apel video pentru că nu ești persoana din poze și că vrei să îți bați joc de el.

| Crackman a răspuns:

Pentru ca omul voia sa se asigure ca edti reala probabil si a considerat ca pierde timpul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A vrut să te vadă pe cameră ca să vadă cum arăți.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai uitat să spui ceva - băiatul era mult mai frumos decât tine?

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Cu toți suntem urăți la camera -_- în realitate toți suntem fotomodele

-_- ( sunt ironic bine înțeles)