Pe el l-a "enervat" (deranjat ) ca u n-ai incredere in tine. Baietilor le plac fetele sigure pe ele. Mai ales daca esti draguta ( sau cel putin, in ochii lui ) tu trebuie sa-i zici "multumesc"( pentru compliment) nu "sunt o simpla fata ". Pt el nu esti o simpla fata. Si probabil a crezut ca te deranjeaza... si te-a lasat in pace. SI ce daca roiesc multe fete in jurul lui? El pe TINE te place. Lasa-le sa roiasca, dar tu trebuie' sa stii sa aperi ce-i al tau. Dar ink nu e al tau. El te place, u ar trebui sa stai linistita ca nu o sa-l pierzi. Spune-i si tu lui ca e dragut. Si pe mess poti chiar sa-i zici ca il placi. Si o sa vezi cum reactioneaza. Pupici si succes :*
( Lasa lumea sa vorbeascaaaa aaa ) :X
Stiu si dupa prietenul meu alearga multe si la fel, la inceput imi era teama.Gandeste-te ca te-a ales pe tine sa vorbiti ore in sir nu pe altele, iar ca sa readuci ceea ce era inainte intre voi fii tu petru ca el te-a placut asa cum esti.Nu trebuie sa faci nicio schimbare.Pana nu incerci nu ai de unde sa stii daca il pierzi sau nu.Cat despre gelozie incearca sa-ti pastrezi calmul indiferent de situatie.:*
HappynewCenusa întreabă: