| ღ♥√εđεŧtą ♥ღ a întrebat:

Am cunoscut un baiat sh ne-am indragostit... dar dupa un timp a plecat in spania la scoala sh ne vedeam numai in vacante...am tinut legatura p messenger si la telefon... dar dupa un timp am aflat ca are p alta... dar zice ca tot p mine ma iubeste... c sa fac?

Răspuns Câştigător
| ramy_5584 a răspuns:

Poi incearca sa vb cu el mai mult.sa-i spui ce ai auzit...si sa clarificati impreuna cum stau lucrurile...dar...gandeste-te bine... el e in spania... tu in romania...nu stiu cate sanse aveti sa mearga relatia la distanta...mai ales ca mi se pare ca sunteti adolescenti...mai mult de 17 ani nu cred ca aveti... nu stiu ce sa zic...trebuie sa te gandesti bine la ceea ce vrei... si sa vb cu el sa vezi ce vrea si elhappy

7 răspunsuri:
tundenana
| tundenana a răspuns:

Daca are pe alta atunci tu ce rost ai? nu cred ca meriti sa fi a doua persoana, nu cred ca ar trebui lasi lucrurile asa... mai bine incearca sa mergi mai departe, sa il uiti... o dragoste la distanta e greu de intretinut... iar daca are pe alta e clar cat tine la tine...

| nicky a răspuns:

Relatiile la distanta nu prea tin. Nu stiu ce sa-ti spun, poate ar fi mai bine sa renunti la el.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Daca te-ar iubi nu ar fi cu alta... Sau cel putin asa ar fi normal... Aveti o varsta destul de frageda... Inca nu puteti sa fiti in impreuna in acelasi oras... depindeti de parinti... Merita sa iti faci sange rau ca nu e langa tine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune ADIO unui idiot

| masly a răspuns:

Sti ochii ce nu se vad se uita!

| mary_9593 a răspuns:

Sunt de acord cu ramy. vorbeste mai bine cu el si spune`i ce te doare...de multe ori comunikrea rezolva multe... dar si iubire la distanta nu se poate ...degeaba vb p mess daca nu e alaturi de tine in momentele grele cand ai nevoie sa stii [sa simti] k te iubeste si k iti impartaseste durerea. ca te consoleaza cu vorbele lui si te mai face sa uti si sa scapi de rutina zilnik`.

| krisssty90 a răspuns:

Angel...Nu dispera, incearca sa lupti si sa te obisnuiesti cu aceasta durere...Deoarece viata niciodata nu se termina la o margine de drum...Fii tare, si daca il iubesti si simti ca te iubea cu adevarat ai incredere in el...succese!