Este foarte simplu: s-a jucat cu tine, cum te-ai jucat si tu cu el la inceput. A obtinut ce a vrut si acum te-a aruncat dupa folosinta.
ca tine mai gaseste inca 200, pentru ce s-ar complica cu o fata capricioasa, cand poate avea10 deodata, fara sa se planga de nimic?
Am avut colegi de facultate arabi si stiu foarte bine cat se distreaza cu romancele noastre, cand acasa ii asteapta 1-2 sau chiar cate 5neveste.
Pai ii cu suisi si coboras si doar tu poti sa stii exact ce vrea pentru ca l-ai cunoscut.
Pot sa fie o gramada de motive pentru care se comporta asa. Poate sa fie din cauza ca te-ai comportat rece si el chiar s-a plictisit in timp sa tot traga de tine si nu te mai place asa mult, sau poate sa te placa de fapt dar ii e frica de suferinta si de o relatie la distanta si atunci te respinge ca sa nu aveti de suferit mai in colo mai mult, sau pur si simplu te-a vrut doar pentru as pierde timpul, a nu se plictisi si a avea si el o iubita avand in vedere ca esti mai "nebunatica" cu vreau nu vreau si etc pentru el poate a fost o provocare ce ii ocupa timpul.
Doar tu sau el stiti ce a putut sa fie intre voi.Dar daca el nu mai vrea, nu mai incerca sa il fortezi, daca e sa fi-ti impreuna o sa fi-ti candva.
Tu chiar esti oarba! El ti-a spus ca nu vrea o relatie cu tine. Fatul ca te accepta din cand in cand este datorita unui sentiment de prietenie ce ti-l poarta, dar mai ales de bun simt pentru perioada cat ati fost prieteni, iubiti (ca n-ai spus de relatii intime).
Pentru un barbat este cel mai de nesuferit lucru sa-i spui unei femei ca nu vrei o relatie cu ea, iar ea sa insiste permanent. Daca eram in locul lui nu mai discutam niciodata cu tine.
Eu cred ca barbatii arabi stiu sa iubeasca doar cu vorbe nu si cu fapte. Realitatea este ca el nu vrea o relatie serioasa iar ce spune el sunt doar scuze. Poate ar trebui sa fii si tu mai indiferenta ca sa l mai atragi in cursa vanatorii dar relatie serioasa nu cred ca va fi. Posibil ca acasa sa aiba si familie.