Pai nu conteaza varsta, ci ceea ce simtiti unul pentru celalalt.cand vine poti sa il intrebi ce face,cum a fost,,daca te place si daca se simte bine in prezenta ta,si dupa un timp revii cu intrebarea pe care a pus-o el, de ex:-mai stii intrebarea aceea pe care mi-ai pus-o? m-am gandit mai bine si mi-ar placea sa fim impreuna, bineinteles daca mai vrei...
De ce toate faceti la fel? Oricum a doua oara nu mai functioneaza, baietii nu sunt niste marionete cu care fetele se pot juca cum vor ele.
Petreceti pentru inceput mai mult timp impreuna face 2 face si cand v-ati apropiat mai mult ca prieteni spune-i delicat ca il placi. Sinceritatea este cea mai buna solutie crede-ma, dar pentru inceput trebuie sa il cunosti asa cu este el nu asa cum pare de pe net, ca totusi oamenii se mai schimba intre timp
Buna! pai eu spun sa incerci sa ii spui cea ce simti si sa va dati inca o snsa.incerca ai sa vezi ca merge.succes!
Eu cred ca ar trebui sai dai de inteles cal placi, d ex sal saruti prin surprinsere sa vezi cum reactioneaza, sal intrebi daca i place compania ta si etc
Remusopen întreabă: