| Oanai2887 a întrebat:

Am cunoscut un tip online si am început sa ne vedem. Prima întâlnire a decurs super ok, eu am mers in orasul lui, ne înțelegeam foarte bine, dar s-a cam rupt conexiunea când i am sugerat ca ar trebui sa vina si el in orașul meu pentru o a doua întâlnire, noi fiind la o distanta de aproximativ 100 km. Ne-am luat la revedere si nu am mai vorbit o luna de zile. Apoi mi-a scris. Si-a cerut scuze, spunând ca i s-a părut ca fac eu o ambiție, dar ca a realizat intr-un final ca eu imi doream sa vad si din partea lui un pas către mine. Am continuat sa vorbim cam o luna. Il simțeam foarte sincer si entuziasmat. Apoi am ajuns tot eu in orașul lui. A fost o întâlnire romantica si chiar il vedeam ca isi da interesul. A 3a întâlnire... tot eu am ajuns la el, rămânând si peste noapte fiindcă am fost la o petrecere cu munca in București. Nu pot sa spun ca s-a întâmplat ceva între noi, eu fiind intr o perioada mai puțin favorabila, desi el a încercat. Ziua următoare s-a comportat normal si m-a adus acasa. Am mai vorbit 3 4 zile si apoi a dispărut. Asta a fost momentul care a declanșat in mine niște stări destul de... triste. A urmat ziua mea de naștere, mi-a urat la mulți ani. Eu încă mai speram. In noaptea de revelion i am trimis mesaj daca vrea sa ne întâlnim. Si a vrut. (Tot eu am ajuns la București). M a intebat dacă as vrea sa luam si cina împreună. Si ce credeți ca am răspuns..da..bineînțeles. Am văzut artificiile si apoi am ajuns la el acasă. Ma gândeam ca stau câteva ore si ma întorc acasă. nu era in plan sa rămân atâta timp. A scos o sticla de șampanie și pana la urma am baut câteva guri si nu am mai plecat (eram cu mașina) p s: cam jumătate de pahar, nu imi place gustul alcoolului. Bineînțeles ca a urmat si partea 18+, care nu m-a impresionat, si ceea ce m-a deranjat a fost ca insista cam mult pe sexul oral, l am refuzat si era foarte șocat, spunând ca pentru el contează. In fine, s-a desfășurat fara sex oral, deși discuția de la început mi-a cam tăiat tot cheful de intimitate. Am petrecut toată ziua următoare plimbandu ne, am plecat acasă, am mai vorbit o săptămână, si asta a fost. Ghost definitiv. In ultima conversație părea ca inventează un motiv de cearta. I am zis sa isi ceara scuze daca vrea sa mai vorbim. Si asta a fost. Deci? Imaturitate emoțională sau incompatibilitate sexual? eu 24 el 27. menționez ca el mi-a zis ca simte din partea mea un blocaj pe care nu știe cum sa il gestioneze. am avut o relație de 4 ani care nu s-a încheiat chiar frumos si imi e cam greu sa ma simt confortabil in fața altui bărbat. dezbrăcata. Desi de el chiar ma atasasem. imi placea si fizic si cum vorbea, se comporta cu mine f2f

4 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

A vrut de la tine un singur lucru. L-a obținut. Nu pare că a fost în stare să facă vreun efort deosebit sa creeze si/sau să mențină o relație.

| Emilian65 a răspuns:

Din cele scris de tine reiese faptul ca el este omul care dorește realizarea planurilor lui, fără sa tina cont și dorințele celui care este alături de el. Cu un astfel de om nu se poate avea o relație stabila. Sfatul meu este să-l părăsești cât mai repede.

| Kufu95 a răspuns:

Te-a folosit pentru sex și atât, eu zic să îi dai block, cu astfel de oameni nu ai cum să ai ceva stabil.

| wildthing a răspuns:

La fel cum ti s-a spus si in raspunsurile anterioare, a vrut doar sex si nici macar pentru asta nu era dispus sa depuna cine stie ce efort...din moment ce nu voia nici macar sa vina el la tine in oras (asa cum ar fi normal). Mitocania lui si lipsa de respect fata de tine, au atins cote maxime atunci cand ti-a cerut sa-i faci sex oral. Nu se face asa ceva. Daca te ofereai tu sa-i faci pentru propria-ti placere, ok, dar sa-ti ceara el asta, mi se pare dezgustator, mi se pare ca a vrut sa te umileasca. Uita-l, pentru ca nu merita sa-ti irosesti energia gandindu-te la el.