A vrut de la tine un singur lucru. L-a obținut. Nu pare că a fost în stare să facă vreun efort deosebit sa creeze si/sau să mențină o relație.
Din cele scris de tine reiese faptul ca el este omul care dorește realizarea planurilor lui, fără sa tina cont și dorințele celui care este alături de el. Cu un astfel de om nu se poate avea o relație stabila. Sfatul meu este să-l părăsești cât mai repede.
Te-a folosit pentru sex și atât, eu zic să îi dai block, cu astfel de oameni nu ai cum să ai ceva stabil.
La fel cum ti s-a spus si in raspunsurile anterioare, a vrut doar sex si nici macar pentru asta nu era dispus sa depuna cine stie ce efort...din moment ce nu voia nici macar sa vina el la tine in oras (asa cum ar fi normal). Mitocania lui si lipsa de respect fata de tine, au atins cote maxime atunci cand ti-a cerut sa-i faci sex oral. Nu se face asa ceva. Daca te ofereai tu sa-i faci pentru propria-ti placere, ok, dar sa-ti ceara el asta, mi se pare dezgustator, mi se pare ca a vrut sa te umileasca. Uita-l, pentru ca nu merita sa-ti irosesti energia gandindu-te la el.