| Mnm123 a întrebat:

Am cunoscut un tip pe Bumble (e o aplicație de dating). El e din Cluj. Eu sunt din Constanța. Am avut potrivirea când era el în oraș, dar am văzut târziu.
Mi-a plăcut maxim. I-am scris imediat, și eu nu scriu niciodată prima. Avea un aer de încredere în sine și inteligenta. Nu arata nici rău deloc. A zis imediat ca vede ca nu suntem în același oraș. Apoi a zis sa îl anunț dacă vin la Cluj, iar el va face la fel dacă va mai avea o fereastra libera si ajunge la Constanța (si a adăugat un emoticon care face cu ochiul).
Am zis sigur ca da, și am spus ca mi-ar plăcea tare mult sa ne cunoaștem dacă vom avea șansa. La care el a răspuns cu "Absolut! Îmi lași te rog Facebook-ul tău?"
Am făcut schimb de FB. M-a adăugat la prieteni și mi-a lăsat un comentariu la o poza în costum de baie. Nu mare lucru, a scris "hot". Iar azi dimineață a dat like la alte doua poze ce le-am pus ieri de la un party.
Ideea e ca speram sa îmi scrie, ca de aia cere facebookul, sa mai vorbim. Dar au trecut 3 zile și nu da niciun semn de viata. Eu am 24 de ani și putina experienta cu relațiile. Am avut una, care a ținut 5 ani, și atât. Acum îmi e rușine ca i-am zis ca mi-ar plăcea sa ne cunoastem. Poate l-am pus într-o situație nașpa, și ii era rușine sa zică ca nu e interesat, și doar de aia a cerut datele de contact. El are 30. Dar mi se pare asa interesant. Tot contul lui e plin de poze de la conferințe pe teme științifice (unele ținute chiar de el, in străinătate), îmbrăcat la costum, cu clasa.
Dar ma gândesc ca dacă nu e interesat de mine, mi-ar fi cerut FB? Și acum de ce nu ma cauta?
Am mai cautat pe bumble și mulți m-au plăcut, dar nu îmi vine sa vorbesc cu ei, ca îmi par toți dubioși. Și ma gândesc la ăsta

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ca tine mai sunt inca 100 care flirteaza cu el si numai de pierdut timpul nu are omul.
Inca odata se confirma ca barbatii nu sunt interesati de femeile disperate, care fac primul pas.

| Mnm123 explică (pentru Violleta2022):

Sa scrii prima ca femeie pe Bumble e de fapt norma. Pe bumble nu poate scrie un barbat primul. E regula aplicatiei. Si de nu ar fi asa, sa fii disperata inseamna sa insisti si sa te dai la cineva si sa ii tot scrii cand vezi ca nu e interesat, nu sa dai prima mesaj pe un dating app setat ca barbatul sa nu poata da primul

| J0B0MAT a răspuns:

Nu îți cerea Facebook, nu îți dădea like și com dacă nu era măcar puțin interesat.
Motive pentru care nu te-a mai căutat sunt multe, poate nu vrea să pară insistent, poate are ceva probleme, poate așteaptă și de la tine un pas, ori poate că nu îi pari chiar atât de interesată.Dar eu zic să nu pui negativismul primul și să îi dai și tu un semn.Iar apoi vezi reacțiile lui.

| Madaxo97 a răspuns:

Da, înseamnă ca te place si e interesat de tine, ca de aia ti-a cerut Facebook, dar probabil doar pentru o noapte, două, nu te gândi la relație serioasa cu el mai ales ca locuiți in orașe diferite, el e un bărbat ocupat dacă ține conferințe științifice, nu îți face speranțe aiurea, mai ales dacă nici nu ești la nivelul lui intelectual. A făcut cu ochiul in mesajul acela pentru ca in caz de va nimeriți in acelasi oraș sa va vedeți pentru sex cel mult.
Pentru prima dată trebuie sa ii dau dreptate lui andreiaurel24567, tipul probabil primește mesaje cu zecile sau sutele de la femei din toate orașele in care ține conferințe, pentru sex cel mai mult, nu prea are el cum sa își facă relație serioasa dacă se plimba tot timpul cu munca. Si dacă ar fi sa își facă o relație serioasă își va alege o femeie de nivelul lui social, intelectual si financiar, nu se va încurca cu o fată cu un job simplu fără experiență de viață

| Mnm123 explică (pentru Madaxo97):

Dar nici nu m-am gândit la relație serioasa. Ma gândeam la un date. Ce relație pot sa am cu cineva din alta parte a tarii? Nici nu se punea problema de relație. Eram curioasa sa îl cunosc și sa ies cu el la o cafea.

| Mnm123 explică (pentru Mnm123):

Nu cred ca vrea relație cu mine și nici eu nu cred ca după atâția ani de relație îmi doresc sa sar asa repede în alta. Nu știu de unde au venit oamenii din comentarii cu ideea ca eu caut ceva foarte stabil cu el.
Jobul meu e obișnuit, da. Corporate. Negociez contracte cu Polonia ca știu limba. Adică e un job de rând, nimic extraordinar, dar nici nu ma consider inferioara lui.

| Madaxo97 a răspuns (pentru Mnm123):

Pai cam asta se înțelege din mesajul tau, ca vrei ceva serios, ca de ce nu te-a băgat în seamă, ca vreți sa va cunoașteți, te stresezi prea mult in mesaj si asta dai de înțeles, că chiar ești interesata de el la modul serios, scuze dacă am înțeles greșit, la un date sigur ca puteți ajunge, de îndată ce va intersectati din nou in același oraș, poți sa il abordezi din nou dacă nu o face el primul si sunt sigură ca nu te va refuza, din ce ai relatat tu mai sus pare ca e interesat de tine, altfel nu îți mai cerea Facebook ul si sa îți mai dea si like sau comentariu. Mesaje nu are rost sa îți dea acum, mai ales dacă o fi un om ocupat, nu trebuie sa țineți legătura prin mesaje ca sa însemne ca e interesat de tine, poate o va face când revine in oraș din nou, îți va da atunci mesaj. Sau poți sa ii dai tu prima mesaj dacă vrei, de ce nu.

| Yaesmin a răspuns:

Nu-s interesați tipii de tine.

| Robert2526 a răspuns:

E simplu. Omul o sa iti scrie daca trece prin Constanta, altfel nu vrea nimic de la tine happy

| Alexia26 a răspuns:

Pune textul asta pe chat GPT. Cere-i sa va intermedieze intalnirea.

| AnonimSoul a răspuns:

Sper ca esti constienta ca daca un barbat iti scrie hot la o poza care e intentia lui? in cazul in care nu iti spun eu: s-ar culca cu tine, asta nu inseamna ca inseamna ca si-ar dori o relatie cu tine doar ca ii place cum arati. Ca sa te viziteze ar avea nevoie de o motivatie destul de mare sau ca stie ca vine la ''sigur''. Drept urmare ti-a si scris ca daca treci prin Cluj, pentru ca nu e neaparat dispus sa vina pana la tine.

| Mnm123 explică:

Pozele alea erau pe Facebook lui, nu pe profilul de dating. Am poze normale. Acum nu știu exact la care te referi. Dar pe bumble am din vacante (niciuna în costum de baie), cu cățelul și un selfie.
Pe Facebook cam la fel, dar acolo postez și ce cărți am mai citit. Nu m-am gândit neapărat ca ma vrea de prietena. Dar măcar sa ieșim la o cafea. El mi-a cerut FB, nu eu lui.
Dar poate a vrut sa fie doar drăguț si aveți dreptate ca nu ma place. Deși ca să te combini pe aplicația aia, trebuie sa va dati like reciproc. Altfel nu puteti comunica. Oricum pe bumble doar femeia poate scrie prima
Avocata și doctor nu voi fi, ca am mers pe litere happy