Eu zic sa le zici scarbelor ca il cunosti si e prietenul tau ia-ti inima in dinti si cauta-l sa va rezolvati problemele.cu tupeu
Daca ele l-au nimic numit pe el scarba, vezi sa nu stie ele ceva mai mult decat stii u despre el!
Dupa ce ca nu stii sa scrii mai iti arde si de gagicareala. Mai bine vezi-ti de scoala si mai stau inca vreo 2 ani cu Tom&Jerry.
De unde stii ca cele doua nu te-au intrebat asta expre? poate ca te-au intrebat ca sa vada cat de sincera esti si sa se duca sa parasca la el.Atunci cand placi pe cineva nu trebuie sa-ti pese de ochii sau gura lumii, mi se pare o prostie sa te feresti, daca va placeti de ce sa faceti asta? o relatie e ceva frumos.Altii sufera cand nu sunt placuti/iubiti de o persoana iar tu dai cu piciorul atat de usor...Eu zic sa-ti limpezesti gandurile mai bine si daca intr-adevar iti place de el puteti forma un cuplu.Mult succes, sper ca ti-am fost de folos :*
1. de fetele alea scapi foarte greu si faza e ca s-ar putea sa afle toti de toata treaba mai inainte decat crezi...
2. el s-ar fi putut intimida sau s-a enervat pe alea 2 si a plecat. in pauzele urmatoare nu a mai venit pentru ca a presupus ca nici tu nu vei fi acolo
1. Pai spune-le sa nu te mai urmareasca, ce dracu? x-(
Auzi, iti conduc ele viata!
Daca nu te lasa urmareste-le si tu, dupa aia intreaba-le cum se simt
2. Cred ca de asta...