Nu, e normal sa ii spui sa nu iti iroseasca timpul din viata pe dramele ei pentru care nu tu esti de vina.Nu esti rautacios, esti sincer.Si app La multi anii! Mai intarziati asa
Mulțumesc frumos de urare.pai odată zice te iubesc puiu meu după 5 min plânge după ăla.cred că de pe TikTok toate videoclipurile cu plâns și etc sunt la mine in telefon
Eu sunt genul care îmi place sa discut mult dar dacă și mie mi se pare exagerat clar ceva nu e ok
Nu
Nu ești dator să ștergi lacrimile nimănui
Fiecare trebuie sa își rezolve problemele, că atunci când prinde vulpea la rana, este blândă, dar când se vindeca devine din nou șireată
Și de ce mai discuți cu ea dacă nu aveți ce discuta?
Dacă subiectul nu îți servește, atunci roag-o să îl schimbe.
I-am zis că nu vreau și de ziua mea sa discut de dramele cu fostul actualul că nici ea nu mai știe ce e
Înseamnă că ești folosit doar pe post de terapeut.
Am discutat și eu cu persoane preocupate doar de propriile probleme, dă-le block sau ignorăle.
Nu sunt eu genul sa dau block.dar toate au un început
Este o varianta bună când nu rezonezi cu o persoana absolut deloc și nici nu îți aduce energie pozitiva, succes!
Ms:* voi tine cont
Fac urat astea! au o criza! nu au fost iubite cum trebuie! si se razbuna comportandu-se asa! trist! si multe din astea atentie vor sa fie doamne!
Așa e
Pai da vor sa fie doamne da cu fite draci si alte d-astea!
Mama deci ai niște răspunsuri de nota 100000