Nu va mai bateți joc de el. Și nu-l puneți sa ia tot felul de prostii ca poate se nefericeste singur.
Stai liniștit. Nu ramai însărcinat dar totuși. Câți ani ai? Dacă ai fi trecut de clasa a 7-a trebuia sa ști ca pentru a se crea un copil ai nevoie și de ceva de la femeie pe acolo;-)
Iti trebuie vagin și uter? Știu că fara uter nu poți face un copil
Da, și asta contează, dar cum tu ai spermă aia, are în ea spermatozoizi, care se lipesc de ceva de la femeie și din aia 2 lipiți crestecopilul. Cum din ******* tale iese spermă, și femeia are ceva care funcționează aproximativ ca și ******* dar nu sunt ****.
Și asa se fac copii. Nu știu cum să-ți mai explic. Dacă vrei, scrie-mi în privat. Am putea sa purtam o discuție mai lunga și mai detaliata
La cum te.ai exprimat in raspuns....sunt sigur ca o sa aveți o discutie mai lunga si mai detaliata
Doar in cazul in care :
1.Sunt transsexual, adică m-am născut femeie și am făcut operații pentru a fi bărbat, dar am rămas cu vagin, uter,(sistem reproducător feminin și că sa fac copil, trebuie inseminare artificiala
2.Dar dacă eu am dat laba, am ejaculat și am atins cu degetele tendonul de sub coa*e si s-a oprit sperma, nu pot rămâne, nu?
Esti ratat mă că sa faci copil de ex cu o femeie,trebuie sa i se duca sperma in sânge? In vagin,iar apoi în uter creste copilul,nu pot rămâne însărcinat, pentru că nu sunt femeie, n am organele reproducatoare feminine, și nu am uter, locul de dezvoltare al copilului,, doar mișto știi să faci sper sa arzi in cazan
Nu bro,eu chiar am pus întrebarea serios,adică am dat laba,la momentul spermei,am atins zona cu degetele și să oprit sperma,și pe net scrie că s-a dus ori în sânge ori în zona urinei(adică voi pisa sperma) și am vz pe net că niște bărbați au rămas gravizi,doar că aia erau transsexuali, aveau organe de reproducere feminina, și m-am speriat, și v am intrebat daca pot rămâne și eu, chiar dacă n am organele de reproducere feminina, și din cate vad NU pot ramane
WTF?!? Tu intrebi dacă poți rămâne insarcinat? câți ani ai că sa întrebi așa ceva
Bineinteles ca DA, dar numai in cazul in care esti hermafrodit.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Hermafrodit
Măcar mai râd și depresivii.
Eh, radem pana vin adminii si rad tot de pe site.
Da mi s-a intamplat si mie si am luat pastila de a doua zi sa fiu sigur pls funda
Anonima17191 întreabă: