| Sadop a întrebat:

Am dat-o in bara rau de tot.
Azi eram afara cu prietenul meu si alti prieteni. Unul dintre ei mi-a spus sa-l pup pe obraz ca sa-mi dea ceva si eu l-am pupat pe obraz.
Prietenul logic ca s-a suparat.
Am gresit, stiu. Ce pot face thinking

Răspuns Câştigător
| costihoghiz a răspuns:

Nu e prea mare greseala da` s-ar putea ca el sa devina gelos.Desigur eu cred ca baiatul care a spus sal pupi te place.
Du-te si spune-i iubitului tau ca tu pe el il iubesti si spune-i exact cum s-a intamplat.Iti doresc mult noroc!

7 răspunsuri:
| IMS a răspuns:

Nimic,foarte bine ca s-a suparat.

| yonyonutz a răspuns:

Fa ce spune costihoghiz va merge.

| DNSK a răspuns:

Creste! ai sa vezi ca atunci cand cresti n-o sa mai dai de probleme de genul

| OchiiDinUmbra a răspuns:

Ii spui asa. uite, a fost doar o gluma ca intre amici.imi pare rau ca team suparat, hai nu mai fi te rog. uite promit ca nu o sa se mai intamplehappy
vorbiti ca doi oameni normali, nu va luati la cearta pe un motiv asa banalhappy
bafta

| SisMusic a răspuns:

Incearca sa il impaci cu mai multa afectiune pentru el cereti scuze pentru ce ai facut!
Sau daca nu merg chestiile acestea sentimentale poti incerca o alta varianta, mai riscanta dar e posibil ca dupa el sa vina ca un mielusel la tine!
Daca nu merge cu parerile de rau zii ca daca nu te intelege sa incheiati chiar acum si asta o sa-l dea imediat peste cap iar chesti asta o sa il faca sa isi dea seama ca a gresit si poate o sa se intoarca la tine, dar ai grija samai tii legatura cu el ca sa fii sigur ca nu pleaca de tot!(e o chesti foarte riscanta dar daca merge se al tauwinking )
Bafta in continuare!winking

| Banyik_Ionutzz_1998 a răspuns:

Mi se pare foarte buna ideea lui costihoghiz

| AccesoriiAli a răspuns:

Cum doamne sa se supere pe un pupic pe obraz pe care i la-i dat! EPIC laughing inseamna ca s-a saturat de tine laughing sau ii este rusine sa fie sarutat in public merge-ti in casa si va "prabusiti" in cuibusorul de nebunii laughing