Nu e prea mare greseala da` s-ar putea ca el sa devina gelos.Desigur eu cred ca baiatul care a spus sal pupi te place.
Du-te si spune-i iubitului tau ca tu pe el il iubesti si spune-i exact cum s-a intamplat.Iti doresc mult noroc!
Ii spui asa. uite, a fost doar o gluma ca intre amici.imi pare rau ca team suparat, hai nu mai fi te rog. uite promit ca nu o sa se mai intample
vorbiti ca doi oameni normali, nu va luati la cearta pe un motiv asa banal
bafta
Incearca sa il impaci cu mai multa afectiune pentru el cereti scuze pentru ce ai facut!
Sau daca nu merg chestiile acestea sentimentale poti incerca o alta varianta, mai riscanta dar e posibil ca dupa el sa vina ca un mielusel la tine!
Daca nu merge cu parerile de rau zii ca daca nu te intelege sa incheiati chiar acum si asta o sa-l dea imediat peste cap iar chesti asta o sa il faca sa isi dea seama ca a gresit si poate o sa se intoarca la tine, dar ai grija samai tii legatura cu el ca sa fii sigur ca nu pleaca de tot!(e o chesti foarte riscanta dar daca merge se al tau )
Bafta in continuare!
Cum doamne sa se supere pe un pupic pe obraz pe care i la-i dat! EPIC inseamna ca s-a saturat de tine sau ii este rusine sa fie sarutat in public merge-ti in casa si va "prabusiti" in cuibusorul de nebunii
Mutubal întreabă: