anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am de gând să fac un site de predare primire iubit/iubită (cazier istoric + lucruri personale) pentru relații de lungă durată ca să știi ce îti iei la ușă!
Vreau să fac un site unde dacă pe mine mă ia alta de bărbat toate care mă cunosc și cu care am locuit împreună mai mult de 1 an să poată scrie despre mine pentru că dacă o să mă ia cineva să știe istoricul meu ce fel de bărbat sunt.
La fel și pentru femei!
Așă sigur o să se mai potolescă unele să tot umble din creangă în creangă excrocând pe unul și pe altul făcându-le viață un chin.
Si asa se vor potoli și unii bărbați să mai bată femeile și să mai fie bețivi și si mitocani si să umble din floare în floare lăsând când pe una însărcinată când pe alta fără casă.

Și oamenii să primescă note reale.
Site-ul să fie pe bani, fiecare om să depună garanție la început de om serios 1000 euro.

Apoi dacă ai 4 clase să ai voie doar atunci când ești liber și nimeni nu spune că este cu tine să îți cauți pe altul sau alta tot cu 4 clase ca și tine.

Dacă ai 2 facultăți poți căuta orice mai jos decât tine ca și pregătire dar mai sus nu poți să cauți tu, dar poți fi găsit de mai sus când esti liber si disponibil de a începe o noua relatie.

Așa se va sti daca ai bătut-o pe aia pe care ai avut-o înainte, așa se va ști dacă aia care ai avut-o inainte te-a inșelat și te-a pus sa vinzi apartamentul părinților, ți-a luat toți banii și când nu ai mai avut bani ți-a dat papucii!
Si asemenea fapte chiar nu se vor mai putea întâmpla pentru că atunci când vrei să te imprietenești cu cineva te uiți repede să vezi dacă i-a tras teapă la cineva, i-a luat apartamentul, l-a bătut, i-a făcut copii fără voia lui doar ca să îl stoarcă de bani...

Si vor fi si câteva persone nobile personalităti și nu numai oameni cu multi bani, cu multă școala, lume bună si o să dea examene on-line de cunoștințe generale, cam un fel de vrei sa fii miliardar ca să își imbunătatescă nota de la profil.
Așa că oamenii care vor obține un punctaj mare la domnie, noblețe, cinste, onoare, demnitate, caracter, bun-simț, corectitudine si care vor avea mai mult de 20 ani de istoric pe acest site fără nici o reclamație că s-ar fi purtat rău sau urât cu cineva atunci când ei vor fi votați de oameni grei, de exemplu medici buni, avocati, proiectanți cu milioane de euro care garantează cu onoarea lor pentru prietenul lor sau cu parte procentaj din onoarea si imagiea lor că prietenul lor sau prietena lor nu o sa își bată joc de persoana iubită
atunci vor exista oameni care prin MERITOCRAȚIE vor ajunge sa aiba pe bune, pe cinstite si pe corecte un punctaj de invidiat care va constitui intr-un fel o carte de vizita si totodata o foarte solida garanție pentru o femeie la fel de valoroasă care nu își dorește să dea peste un mitocan.

Dar dacă omul ăsta nobil se combină cu o amărâtă cu 3 clase indiferent ce i-ar face celei cu 3 clase sa nu ii potă știrbi decât o steluță dintre cele 3000 de steluțe pe care le are nobilul.
Dar dacă se combină cu una la fel de nobilă ca și el și o bate atunci să îi poată șterge toate steluțele si să devină egal cu un fost infractor abia eliberat din pușcărie, cocalar și manelist care are 0, 1 steluțe, dar care are dreptul si posibilitatea echitabilă să crească pe scara erarhică si in 20 ani de lucrat la cultura si relațiile lui să devină un om util societătii care îi va da steluțe.
Iar dacă îsi plăteste taxele si salariații si totul perfect legal atunci să mai capete steluțe cum e cheia orașului de la primărie, dacă salvează pe cineva din incendiu să mai capete steluțe.

Așa fiecare despărțire va fi garantată că se va face fără bătaie și făra injoseli și fără excrocări.

Mi-a venit ideea asta pentru că eu am fost si bătut de o femeie, am fost si excrocat de 30 000 euro de altă femeie, am fost si umilit injosit de alta.
Mi-au consumat 20 ani din viata asa aiurea pentru ca până la urmă să descopăr că toate s-au cam folosit de mine pentru că stiam să fac ceva cu mâinile mele si ele aveau nevoie de un sponsor care sa aiba grija de familia lor și de ele.

Am avut doar femei cute in viata PSIHOLOG am stat cu ea 9 ani si a plecat cu unul care i-a cumparat masina noua, i-a dat 10000 euro la familia ei toti banii intr-o zi cadou si i-a dat cetatenie austriaca prin casatorie + a facut-o directoare peste un lant de 40 fundatii, azile si case de copii.

Avocată am stat cu ea vreo 6 ani si la urma a plecat cu altul pe care il iubea din copilarie dar nu mai stia nimic de el si s-au reintalnit si a plecat cu el.

Apoi din disperare am acceptat si eu ce era liber pe piață, adica o contabilă si am stat cu ea vreo 5 ani.
Toata ziua ma umilea pentru că ea câștiga de 3 ori mai mult decat mine si niciodată nu mă asculta ci făcea doar ce dorea ea si avea impreisa că eu sunt un intreținut.
Asa că nu am mai suportat reproșurile zilnice și umilințele și mi-am luat traista în băț si acum câștig destul de bine si sunt singur si independent.
Așa că acum eu caut ceva de calitate care să nu îmi mai dea țeapă si care să vină cu pedigri la pachet.

Dar vad că mă abat de la ideea site-ului, ma gandesc ca fosta iubita sa poata sta de vorba cu actuala, sa faca descărcare de gestiune, lucruri, idei, pareri, gânduri si cea nouă să aibă recomandări și bune și rele de la fostele iubite.
Să stie adevărul despre mine CA SUNT GELOS SI POSESIV dar si iubesc sincer când iubesc și nu îmi bat joc de nici o femeie.
Eu când sunt cu una nu caut pe altele si nu o insel.

Mi se pare o idee genială ca atunci când alegi să fii cu un om să îți garanteze un site că omul respectiv este un om de calitate că nu șî-a bătut joc de nimeni inaintea ta!

Plus că omul respectiv poate să depună 5000 de euro garanție pentru relația cu tine
si dacă ii faci plângere că și-a bătut joc de tine site-ul să doneze toți banii la o casă de copii!
Si invers sa depun si eu 5000 euro garantie că nu o să îmi bat joc de următoarea iubită si dacă cumva se întâmplă să o înșel și are dovezi in acest sens să pierd garanția și sa fie făcută donație la o casă de copii.

Apoi în fiecare an pot să depun o garanție din ce in ce mai mare, sa zicem ca depun 1000 euro / an garantie că nu o să mă port urât cu femeia mea asa va avea si ea incredere mai mare in mine ca nu o insel... si invers
Si daca eu angajez un detectiv si descopăr ca ea ma inseala si am dovezi sa piarda banii.
Dar dacă ne săturăm unul de altul si vrem să ne despărțim amiabil frumos cu strângere de mână atunci să ni se inapoieze toți banii, atât mie cât și ei!
Iar banii respectivi sa aiba o asigurare la o firmă de asigurări că nu fug eu cel care fac site-ul cu banii oamenilor.
Ci eu o să câștig doar din dobânda pe care o iau de la bancile pe unde depun banii oamenilor spre păstrare.

Plus voi trăi cu sentimentul că nu or să mai treacă și alții prin chinuri durere si multă suferință!

18 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Îmi pare rău că ai avut astfel de experienţe neplăcute.Ideea e bună, implementarea ei... foarte dificilă. Avem nevoie şi de temei legal pentru a crea un „birou de credite" sentimental, adică de o lege care să facă acest lucru realizabil, dar cum nu este, eu unu n-aş plăti bani destul de multicei ca să obţin un istoric al x-ei cu care vreau să mă cuplez.
Dacă vreau să-i aflu istoricul apelez la un detectiv particular care-mi ia juma de bani şi-mi zice tot ce vreau să aflu despre ea.De la trecut la prezent tot.

| Freya1 a răspuns:

Nu am avut cum sa citesc tot.Dar sunt curioasă cum ti-a venit ideea sa ii obligi pe toti oameni sa se bage practic pe un site de matrimoniale?
Nu cred ca e ok ce spui tu acolo.Nu sunt obligați oameni sa isi expună viata pe site -Uri si sa primească note, fiecare are dreptul la viață lui privată pe care au dreptul sa o tina secretă sau sa si-o spuna doar persoanei iubite.Pentru ca ce sa vezi, daca esti suficient de dezghetat sti sa iti alegi partenera/partenerul ce sa nu te mintă sau sa ascundă lucuri fata de tine.

| zilog a răspuns (pentru Freya1):

Nimeni nu este forțat să se înscrie pe acest site, dar daca o faci atunci relația ta va fi garantată cu o sumă până la 400 000 euro
de exemplu dacă te înșeală și el și tu ați făcut o asigurare pe acest site
atunci poți primi suma asigurată drept despăgubire și daune morale.
Este exact ca la case, dacă ai avut casa asigurată și ți-a dat cineva foc la casă atunci primești despăgubire ca la caritas.

| Freya1 a răspuns (pentru zilog):

Nu prea cred ca ar investi cineva in asa ceva.Si in fond iubire e iubire nu afacere.
Cand iei pe cineva il iei pe incredere nu sa faci o afacere.Ca sa nu mai vorbim ca trebuie sa plateasca o taxa, nu o sa fie nimeni dispus sa dea bani sa isi faca o relație.Iar daca esti un om cerebral nu infunzi bani in fundul partenerului si sa rămâi in cu.ru gol daca nu esti sigur pe acea relație si multe alte chestii.
E ciudat sa iti explic motivele pentru care nu ar funcționa ca nu stiu exact cum sa imi aleg cuvintele, dar cert e că eu nu m-as baga in asta si nici afacerea nu prea cred ca ar merge.

Nu e taxă este asigurare la incredere
iti asiguri că nu vei fi dezamăgit!
Exact ca și în cazul achiziției unei case o cumperi pe incredere pentru că îti place dar tocmai pentru că ții lea ea mult prea mult îi faci și asigurare de incendiu furt calamitate dezastre.
La fel și aici dacă îti da papucii de unde bani de alta
sau ea cum va fi trasă la răspundere dacă tu nu ai greșit cu absolut nimic doar că ea sa săturat de mult pea mult bine!
Nu trebuie să fie penalizată într-un fel dacă e jigodie!?
Si tu nu trebuie să fii despăgubit pentru că ai avut încredere!
Cine îti dă ție anii investiți înapoi!?
Acum ești mai bătrân(a) cu 10 ani nu mai e ca la 30 acum ai 40
si nu te mai ia nimeni.
E complicat dar 500 000 euro ți-ar ajunge chiar si la 50 de ani să îti refaci viață!
Tocmai pentru asta este bună o asigurare!

Cand iti faci o relație trebuie sa o cladesti pe iubire si respect nu pe bani.
Într-adevăr, nu poti fi chiar rupt in fund cand iti faci o relație, dar nici nu trebuie să ai 500 de mi de euro ca pe tine femeia aia te ia pentru ca te iubeste si pentru ce esti nu pentru bani.
Daca faci o alegere gresita iti asumi faptul că greșești.Nu mergi la întâlniri, iti faci o relație cu o piti doar pentru ca are silicoane si iti mănâncă bani si dupa astepti bani inapoi de la o fundație.Iti faci si tu o relație cu o femeie cerebrală si ok, va oferiți unul altuia ce va trebuie si nu e nevoie de atata tam tam.Si in fond, nu ii dai bani cacalau după două luni de relație, sau investește în ea mi de euro asa anapoda, ca doar o vezi ce poama e.
Nu trebuie sa te despagubeasca nimeni pentru alegerile tale greșite, ti le asumi si înveți.

Tocmai asta zic și eu dacă eu clădesc o relație pe iubire și nu pe bani și fraiera mă înșeală și eu nu am voie să îi rup gâtul pentru că ajung la pușcărie
mie cine îmi dă despăgubire pentru durerea pe care eu o simt
si să zicem că eu am și investit inafară de sentimente dragoste si iubire
eu am investit si 10 ani din viața mea
adică sunt mai bătrân șî mai urât
plus că am invastit si o medie de 10 000 euro / an banii mei in acea femeie pentru că femeile cheltuiesc banii bărbaților în general, dragostea nu se cumpără dar o pierzi daca nu ii dai femeii bani să îi facă praf pe toți gărgăunii.
Așa ca să zicem că au trecut 10 ani si eu am băgat in acea femeie 1000 euro / lună

acum nu am voie să îi rup gâtul

ce fac eu de unde alți bani
că pe ăia pe care i-am avut deja i-am investit in ea!

Hai sa o spun mai direct.
Daca o femeie nu isi procura bani ei si iti cere si tie constant sume mari si tu ii dai tu esti fraierul.Nu e nimeni de vina daca bărbatul isi alege langa el o femeie ieftina sau o stoarfa.Cum sa stai 10 ani cu o femeie ce nu vrea altceva de la tine decat bani si sa nu vezi asta? Scuza-ma, Dar aici tu esti de vina nu ea.Ea a vrut bani, tu i-ai dat fara sa te oblige nimeni.
Nu stiu ce femei ai intalnit tu in viata asta, sau nu stiu cate alte calități ai tu înafara de bani dar nu pe toate trebuie sa le plătești sa te iubească. Trebuia sa vezi ce se intampla si sa cauti o altă femeie ce nu e materialistă sau pe interes, nu sa te complaci asa.
Prin afacerea asta nu ai face altceva decât sa ti oameni in prostia lor fara sanasa de a se deștepta si avansa.Asta era ideea.

Nu știu dacă mai există sau dacă au existat vreo dată undeva pe planetă femei care să nu fie materialiste!?
Eu am tot crezut in basme din astea cu dragoste sinceră cu iubire dezinteresată cu dăruire și am tot fost trădat minți și otrăvit!

Am încercat să mă prefac că nu văd că unele scoprii sunt veninoase și să stau să mă muște în mod intenționat pentru ca să dau eu un exemplu personal
să arat eu că există bunătate pace dragoste sinceritate iubire si dăruire
dar in schimbul tuturor acestor sentimente pure + bani dăruiti în speranța că intr-o zi exemplul meu personal o să facă ca să vadă că există și alt fel de oameni
mai buni
care dăruiesc totul si nu ii interesează pentru obiecte bani chestii din astea materiale
ci mult mai interesant si mult mai valoros de cât banul este acel sentiment să te iubescă cineva
să știi că există pe lumea acesta cineva care și-ar da și viața pentru tine
as rupe bucăți de carne vie din mine pentru tine doar ca să îti fie bine
șă te văd că ești fericită mulțumită și pe deplin împlinită.

Acum am pierdut acestă viață si sunt aproape pe sfârșiutul speranței că voi întâlni vreo dată o femeie care să iubescă care să mă iubescă

Așa că da după clipe de fericire si trădare
am inima ruptă si cusută
de la oameni in care am avut incredere si ei mi-au călcat-o cu patina.

Acum nu știu ce ar mai putea supravietui bun printre ruine

Da recunosc că de disperare am acceptat orice femeie mi-a intins o mână
ca premiu de consolare
ca un fumător înrăit apucând ultimul fum dintr-o țigare!

Dar incă mai pâlpâie in mine flacărea credinței care strigă la mine și imi pune : LUPTĂ CREZI
chiar dacă rezultatele de până acum au fost ca si un drog puternic si foarte plăcut la început apoi totul se transforma in fum si intram in sevraj după persona iubita care de multe ori mi-a spus in față că avea nevoie de un fraier de Român doar ca să poată să între in Uniunea Europeană pentru că Românii sunt buni doar pentru acte.

Câte o dată îmi vine să strig ajutor mai există cineva o femeie care să creadă în Dumnezeu
Care să vrea o viață simplă și curată
o viață reală nu ca în telenovele!?

Sau sunt singurul om de pe acest pământ care încă mai cred in relatii sincere bazate pe cele mai pure sentimente de dragoste daruire si iubire reciprocă

Câte o dată oamnii imi spun MATURIZEAZĂ-TE!
Dar eu nu vreau să renunț la visul meu!
Nu vreau cred ca MOȘ CRĂCIUN NU EXISTĂ! Ar fi mult prea dureros pentru mine dacă acest vis frumos nu ar fi adevărat

Eu Incă mă încăpățânez să cred că undeva în lumea asta încă mai există cineva care să fie dispusă să îmi fie alături pentru ca eu să fiu bucuria ei si fericirea ei si implinirea ei si ea să fie jumătatea mea!

Este greu este dureros si poate rușinos ceea ce spun
dar incerc să fiu sincer pentru ca prin ceea ce scriu poate ca
mi-am dat un sfat sau poate că m-am încurajat
sau poate pățaniile mele sunt bune altcuiva pentru ca să nu mai treaca și el pe acolo
Pentru ca aă nu ajungă și el să ajungă tot pe acolo încercând să știe ce o fi după
De multe ori oferi dragoste si primești travă și venin la schimb

Câte o dată ajungi să simti cum îti fierbe sângele în vene
de parcă fiecare celulă fiecare moleculă a corpului tău a fost otrăvită mușcată de sarpe
iar moartea este mult mai putin dureroasa de cât
încăpățânarea de a mai trăi și a mai spera, acestă alegere de a continua viața m-a costat zile poate ani de suferință și recuperare
pentru ca să devin din nou un om care să mai incerce incă o dată
crezând că de acestă dată va fi bine

Esti confuz si se vede.
Eu nu iti pot garanta ca de acum vei da doar peste femei pâinea lui dumnezeu,dar te pot asigura ca acea femeie nematerialista exista si ca nu toate sunt la fel.
Într-adevăr,orce femeie vrea ca partenerul ei sa aiba o stabilitate financiară și un loc de munca, sa fie independent si sa o poata sprijini dar o femeie cerebrală va munci si ea sau nu va cere bani cu nemiluita doar pentru as face niște mofturi ne necesare.
Iti spun din experienta mea, ca eu nu mi-am ales niciodata un partener cu bani, pur si simplu nu m-au atras cei care arunca cu bani in stanga si in dreapta, sau ce fac parte din clasa sociala înaltă si am dus-o greu perioade lungi de timp într-adevăr, Dar ne-am iubit si cu timpul ne-am ridicat.
În fosta relație fostul la început nu câștigă nici 50 de lei pe zi Si de multe ori nici pe aia nu i dădea si trăiam din datori, dar cu răbdare treptat ne-am ridicat.In actuala la fel,Am mai scris aici ca ne-a fost foarte greu,mergeam pe jos si făceam navete cu autobuzul, ne-am luat masini vechi abia circulabile si acum, deși nu avem chiar masini scumpe ca tine tot una mai veche si draga noua pentru ca am făcut-o treptat cum trebuie suntem pe drumul cel bun, ocupându-ne cu masini, cu dezmembrari, reparat etc si încet vom urca.Plus ca sărăcia ne-a învățat mai multe meserii din care sa scoatem bani.
Am stat prin chirii si pe la neamuri si in prima si a doua relatie.Dar in prima către final ne-am luat casa, iar acum in actuala din primavara in colo o terminăm pe a noastră.
Eu cand am inceput prima relație eram in scoala si nu aveam cum munci, pe urma am avut probleme de sanatate (le am si acum) Si imi era extrem de dificil sa imi gasesc un loc de munca pe care sa il practic eu asa ca foarte mult timp am fost casnică, dar niciodata nu am avut pretenti exagerate de la partener. Daca am stiu ca nu avem sau ca eu nu muncesc înafara de lucuri pentru casa si de traiul necesar nu am pretins, ca sa nu mai vorbim de lucuri pentru mine, Nu am avut cum sa am vreodată pretentia da imi cumpere numai genți de firma si figuri cand stiam ca eu nu contribui cu bani.
Asa ca nu iti pierde speranta ca o sa fie bine.

Mă obosești cine crezi că stă sa îmi citescă mie mai mult de 3 rânduri
așa că daca vreți să citească careva ceea ce scrieți, incercați să vă încadrati în maxim 30 de cuvinte că altfel oamenilor le vine să vomite dând văd atâta scris și nu îl mai citesc

Pe bune.Tu ai vazut cata intrebarea ai scris plus comentariile.
Păi dacă tu vrei ca omu sa iti citească si asculte tie 3 mi de ani de nemulțumiri dar tu nu ai răbdarea necesară sa citesti sau sa asculti ce iti spune altul nu e de mirare ca ai dat mi de euro asa aiurea.
Poate aia ti-a si spus că nu îi trebuiesc si ca vrea doar bani tai dar ai fost prea obosit sa o asculti.

| Sofer a răspuns:

Asa e man. Verificați istoricul iubitei înainte sa o iei pentru tine de bună ca poate ascunde defecte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Jos cu femeile samsarite! Nu vrem kilometrii dați inapoi di caroserii ticluite!

| Caricaturistafaralimite a răspuns:

Buna idee ????

| Cineva797406016386 a răspuns:

Și în ce an se v-a termina proiectul?

| zilog a răspuns (pentru Cineva797406016386):

Dacă nu ar trebui să mă duc la muncă și aș avea niște fonduri ne rambursabile guvernamentale sau europene sau vreun sponsor investitor ce va primi reclamă
Aș putea termina totul în maxim 400 ore de muncă / 4 programatori = 100 ore de muncă de fiecare
+ 100 ore pentru grafician
concluzia ar fi cam in 20 zile maxim maxim depinde de buget.
Dacă aș fi eu singur fără sponsori îl încep anul acesta și așa vreo dată cândva în viață o să îl și duc la bun-sfârșit.

| Ștefaniq a răspuns:

Asta este cea mai proastă idee pe care am auzit-o de la comunism încoace. Literalmente am rămas fără cuvinte.