E prea devreme, esti inca un copil. Baietii se maturizeaza mai greu. Nu cred ca ai face fata tuturor responsabilitatilor (contraceptie, protectie impotriva bolilor, satisfacerea partenerei). In plus, ti-ar trebui o partenera mult mai mare decat tine (de vreme ce, din punct de vedere medical, varsta minima recomandata pentru fete este 17 ani si jumatate). Iti recomand sa mai astepti macar vreo 2 ani. Vei vedea ca te vei maturiza mult si peste 2 ani ai sa razi de cat de imatur esti acum.
Nici nu trebuie! Asa cum spune Brigaela,nu e momentul. Daca te respecti cu adevarat,fa-o cat mai tarziu, cu persoana pe care o iubesti cu tot trupul si sufletul, nu doar cu hormonii!
Nu este tarziu niciodata.ptr noi baieti este mai usor.dar iti dau un sfat.cauta o fata care a avut deja relatie sexuala.este mai usor pentru tine. daca gasesti o virgina nu stiu daca cunosti indeajuns ceia ce ai de facut si nu iti indic asta.succes
Sa stii ca vecinul meu a avut prima relatie sexuala la 13 ani Niciodata nu e prea tarziu sau prea devreme
Relatiile sexuale le incepi cand te simti cu adevarat pregatit. Nu e o stiinta exacta, se poate intampla cand te astepti mai putin. Oricum, cand vei intalni persoana potrivita, se va intampla, important e sa fii deschis si sincer, asta pentru sti partenera cum sa se comporte cu tine Bafta!
Salut. Eu am facut sex de la 13 ani neprotejat cu o fata tot de varta mea.La momentul actual am 15 ani si nu am nici un tip de bola nici fata cu care am facut sex. Fata a luat vreo 2 luni anticonceptioale pentru ca mie mi s-a parut ca am ejaculat din greseala.Eu nu vreau sa repeti cea ce am facut eu si iti recomand un prezerativ. Succes
123katy123 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: