| kiki81 a întrebat:

Am deja 2 luni si ceva cu prietena impreuna. Ia traieste departe de mine, in alt colt al tarii. Ne vedem, cred eu, rar - 2 ori pe saptamana. Problema e in aceea ca ma simt cam singuratic si imi e dor de ea. ea spune ca la fel ii e dor de mine, dar intuitia imi spune altceva, am tras aceasta concluzie prin faptul ca nu imi prea acorda atentie. Si luind in consideratie ca sunt scorpion dupa zodiac, sunt si gelos un pic. Ce sa fac? Am 20 de ani, am fost primul la ea. help. :S

2 răspunsuri:
| ing3rd3mon4u a răspuns:

Cat de mult comunicati? Nu te mai gandi ca nu este langa tine.sau chestii de genul asta.gandeste'te la momentele frumoase petrecute alaturi de ea.si o sa iti fie mai binebig grin.Iar daca nu ai incredere in ea este o problema aicisad... Daca stii ca ea are sentimente sincere fata de tine. Iati gandul ca poate face vreo prostie.big grin.Invat'o ce e bine si ce nu. explica-i unde greseste.Parerea meabig grin

| Dav7id a răspuns:

Gelozia,rar,da' foarte rar,te face sa crezi ce iti inchipui tu, dar daca tu crezi ca face parte din tine, e alta poveste.Nu te mai lua dupa zodiac,daca ti-ai trai viata dupa zodiac,azi ai avea tot,maine te-ai nascut din nou.Dar,intr-o relatie la distanta,cel mai greu e sa iti pastrezi increderea in ea. Faptul ca nu o poti vedea,cand iti spune ca e acolo sau acolo,e singura,e cu un amic doar te face sa te simti cel mai neputincios,faptul ca nu poti sa fii si tu de unde e ea,sa cunosti lumea,sa te informeze.dar partea buna la relatiile astea la distanta,sunt,atunci cand te duci sa o vezi dupa nu stiu cat timp,chiar daca esti invadat de intrebari de genul:oare vine,ma mai iubeste si alte chestii,faptul ca o vezi stand colo, asteptandu-te sa vii, e ceva ce multi dintre noi inca n-am patit.Are parti rele si bune, depinde cum vrei tu sa privesti relatia asta. happy