Cat de mult comunicati? Nu te mai gandi ca nu este langa tine.sau chestii de genul asta.gandeste'te la momentele frumoase petrecute alaturi de ea.si o sa iti fie mai bine.Iar daca nu ai incredere in ea este o problema aici... Daca stii ca ea are sentimente sincere fata de tine. Iati gandul ca poate face vreo prostie..Invat'o ce e bine si ce nu. explica-i unde greseste.Parerea mea
Gelozia,rar,da' foarte rar,te face sa crezi ce iti inchipui tu, dar daca tu crezi ca face parte din tine, e alta poveste.Nu te mai lua dupa zodiac,daca ti-ai trai viata dupa zodiac,azi ai avea tot,maine te-ai nascut din nou.Dar,intr-o relatie la distanta,cel mai greu e sa iti pastrezi increderea in ea. Faptul ca nu o poti vedea,cand iti spune ca e acolo sau acolo,e singura,e cu un amic doar te face sa te simti cel mai neputincios,faptul ca nu poti sa fii si tu de unde e ea,sa cunosti lumea,sa te informeze.dar partea buna la relatiile astea la distanta,sunt,atunci cand te duci sa o vezi dupa nu stiu cat timp,chiar daca esti invadat de intrebari de genul:oare vine,ma mai iubeste si alte chestii,faptul ca o vezi stand colo, asteptandu-te sa vii, e ceva ce multi dintre noi inca n-am patit.Are parti rele si bune, depinde cum vrei tu sa privesti relatia asta.
AlexEjmecheru întreabă: