| Briana09 a întrebat:

Am descarcat Need for Speed si imi cere cd-ul. Nu il am. Ce sa fac?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea iti va fi mutata la categoria corespunzatoare.

| caty98 a răspuns:

Crack iti trebuie. daca mai intai cauta in folderu de unde ai nfs un folder cu numele crack sau hooldum. dacu nu gasesti il cracuiesti tu singur cauti pe net cum se face ps nici eu nu prea stiu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine,contul iti va fi suspendat.sau inchis."sterge-o sa-i spui tatalui sau mamei tale, eu sint poate mai in virsta decit ei.

| BigCode a răspuns:

In primul rand invata in ce categorie se pun intrebari de genul asta. in al doile rand daca ai jocul intr-o arhiva.iso inseamna ca poti folosi daemon tools pentru a-l juca. programul respectiv "pacaleste"pc-ul ca exista un cd in unitate. tot ce ai de facut este sa descarci si sa instalezi daemon tools dupa care din program ii dai mount si ar trebui sa mearga. daca nu te descurci cere niste explicatii. acest lucru merge numai daca ai o arhiva de tip.iso

| irinel_8773 a răspuns:

Din cate am inteles iti trebuie un crack, este simplu in primul rand te duci in programul de instalare al jocului, daca gasesti crack acolo ei bine schimbi inocuiesti fisierele din crack cu fisierele jocului. Daca nu ai nici un document pe nume "crack" trebuie sa îl iei de pe net. faci o mica cautare: crack need for speed...(jocul anume) si il instalezi manual.Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La tine bunul simt si respectul nu s-au predat? Proasta educatie ai primit.

| Scarecrow a răspuns:

Foloseste deamon tools apoi cracueste.

greece12
| greece12 a răspuns:

Ti s-a atras atentia de doua ori ca postezi la categorie gresita.
Nu ai fost decat indrumata politicos sa respecti regulamentul site-lui care te gazduieste de 3 zile!
In loc sa intelegi,te-ai repezit sa jignesti si sa proferezi injuraturi de neacceptat pe TPU.
Cred ca o raportare clara va fi de ajuns,nu avem nevoie de amenintari si limbaj obscen pe TPU, nici de persoane incapabile de un comportament civilizat.
Daca respectul si bunul simt erau de mancare, tu ai fi murit de foame demult!

| foxsilver a răspuns:

"Am descarcat intrebarea la categoria gresita si mi se cere bunul -simt.Ce fac?"
Iti iei frumos intrebarea si o muti la Jocuri PC/online. Acolo vei primi raspunsuri corecte.