Buna loveinangel intrebare mea este de unde sti tu ca nu mai e virgin? u te-ai indepartat de el el s-a apropiat de tine fiindca toate fetele ii dadeau atentie si u nu sincer si mi-e mi-ar place fata care nu-mi da atentie decat 100 nebune care se tin dupa mine... succes cu baiatul :*
Parerea mea e ca baiatul asta nu te merita...inainte ca te uitai la el, nu iti dadea atentie.se uita la ceva "mai bun". Acum ca te-ai indepartat si esti mai indiferenta, imediat se uita la tine. Cred ca o face mai mult pentru orgoliul lui, doar daca toate fetele mor dupa el.tu cum sa nu? crede ca le are pe toate. Ehh, plin de baieti asa. Cauta ceva mai bun pentru tine, nu te merita, nu are ce sa iti ofere.Nu pune suflet pentru oricine. Saluut!
Daca toate erau moarte dupa el inseamna ca le avea pe toate adica era o super bunaciune fata si corp dar astia de obicei au numa fite in cap nu is genu cu care sa ai o relatie
Iti spun sincer si eu am trecut prin asta cu o fata eu iti spun sa renunti cat mai poti ca api te faci numa de ras