Simplu, il blochezi pe toate retelele si peste tot, astfel incat sa nu mai ia legatura cu tine. El vrea sa aiba jucaria lui cand are chef. Asa ca mai bine revii cu picioarele pe pamant si nu te mai lasa folosita, el nu are nici o intentie serioasa cu tine si nici nu va avea, decat cea de cotaiala. Poti tu sa te transformi, sa bagi bani in haine, parfumuri, etc. pentru el existi doar pentru nevoia lui.
Ti-as recomanda sa mergi de urgenta la un medic psihiatru, pentru o evaluarea psihiatrica serioasa si corecta, ca sa primesti terapie si medicatie adecvata, ca psihologul nue te poate ajuta in starea in care esti tu.
Ajutorul poate veni numai de la medic, fiindca esti destul de avansata cu boala, odata ce plangi non stop, ai renuntat la servici ceea ce nu ar f trebuit sa faci sub nici o forma samd.
Inca ceva: ai urgent nevoi d eun job, fiindca ala te scoate zilic afara din casa, fortat, ceea ce in situatia ta este obligatoriu, fiind primul pas spre vindecare, mai ale sca te tina ocupata cat muncesti si nu mai timp sa plangi inutil.
Dacă chiar și el ți-a recomandat să mergi la psiholog, du-te! Roagă-l să plătească el, că tu nu ai posibilitatea.
Va meritați soarta. Te-a tratat ca pe o cârpă și tu tot te agăți de el implorând și mai mult abuz după ce ți-a dat cu flit, obosit fiind de la "semnatul de hârtii".
Voi cautati-i in continuare pe ăștia cu încredere în toți porii, că ăștia sunt cei mai de încredere. Nu au căpătat încrederea asta din cauza tuturor nimfelor care li se aruncă la picioare, nu, nu, ei sunt puri și neprihăniți, nu ar face rău... Sau daca au făcut până acum, cu siguranță ii schimbați voi de data asta.
Ai 24 de ani, nu 16. Use your brain.
E vina ta și numai a ta că ți-ai făcut speranțe când știai clar ca el e un om ocupat și nu vrea decât relații pasagere, probabil are fete ca tine prin toate orașe în care se duce, el a fost clar de la început ce vrea de la tine, nu e vina lui deloc că ai investit tu sentimente. Trebuie să te controlezi, să te aduni și să înțelegi că între voi nu va fi niciodată nimic mai mult decât sex, ar trebui să fi suficient de matură să înțelegi asta, nu îți mai face speranțe, ca poate va vrea, că nu știu ce, caută să il uiți, începe să ieși cu bărbați de vârsta ta sau chiar mai mari dar nu cu el, ai făcut obsesie pentru el și nu e bine, îți faci rău tu singură, puterea să îl lași e la tine, nu are nimeni cum să te ajute dacă tu nu vrei să îi dai drumul omului ăsta.
Mare greșeală ca te ai culcat cu el asta te-a făcut sa te îndrăgostești și mai mult. Nenorocit om. Nu ai părinți, de ce nu discuti cu ei? Sau prietene bune.
Îmi pare rau că ești deprimata.
Nu ai auzit expresia cui pe cui se scoate. Multi dintre noi am fost poate in situații similare, dar nu e cel mai frumos bărbat din lume și nici tu cea mai fraiera.Chiar nu ai încredere in tine și nici orgoliu?
Ieși prin parcuri, uita.te la comedii și nu.i mai răspunde. El a văzut că ești moartă după el și face tot ce vrea din tine. Nu așa se face cu o femeie.
E timpul sa te respecți mai mult și să nu mai accepți așa ceva din partea lui. Voi alegeți până la urmă nu bărbații.
Wake up, te rog.
Eu as lua-o de la inceput, cum a inceput totul, de ce el? ce il face asa. perfect? Parfumul? Zambetul? Trecutul?
Poate ai un gol de dinainte si el se potrivea cu partea ce a disparut din tine, desigur, e doar o insinuare, iar tu detii raspunsurile la aceasta problema.
Nu poti face nimic, e un "vanator", te poti bucura doar de viitoarele nopti cu el si sa ramaneti. ce sunteti acum sau poti sa mergi in continuare cu ideea de relatie. dar ce va fi dupa ce veti fi intr-o relatie?
În primul rând adună-te și nu te speria, greșelile sunt normale în viață și din ele înveți.
Apoi, dacă ai nevoie să vorbești cu cineva mă poți contacta oricând. O spun doar pentru ca și eu am trecut prin așa ceva și știu ca nu e de ras cu suferința asta când nu ai un reper de ajutor.
Acum te,, pot certa,, puțin:
Cum sa cerșești iubire mai?
Cum să te culci cu vânătorul si să crezi ca ești aleasa, nu vânatul?
Și mai ales cum să faci asta unui băiat care poate ținea la tine?
Ești într-o gravă depresie și singura persoană care are putere aici e cea care suferă, adică tu.
Ți-am căutat informațiile despre ce ar trebui să faci pe moment:
1. Recunoașterea problemei:
• Acceptare: Primul pas spre vindecare este să recunoști și să accepți că te afli într-o relație care nu este sănătoasă pentru tine. E clar că această legătură îți aduce mai multă suferință decât bucurie.
• Conștientizare: Ești conștientă că ai devenit dependentă emoțional de acest bărbat, iar asta îți afectează viața de zi cu zi.
2. Îngrijirea de sine:
• Prioritizează-ți sănătatea: Starea ta de sănătate fizică și mentală este foarte importantă. Încearcă să îți stabilești o rutină zilnică care să includă exerciții fizice, o alimentație sănătoasă și odihnă suficientă.
• Timp pentru tine: Încearcă să faci activități care îți aduc plăcere și care te fac să te simți bine în pielea ta, cum ar fi hobby-uri sau activități care te pasionează.
3. Sprijin emoțional:
• Discuții cu persoane de încredere: Vorbește cu prieteni sau membri ai familiei care îți pot oferi suport emoțional. Împărtășește-ți sentimentele și frământările, nu trebuie să treci prin asta singură.
• Grupuri de suport: Caută online sau în comunitatea ta grupuri de suport pentru persoane care au trecut prin experiențe similare. Este util să vorbești cu persoane care au înțeles prin ce treci și care îți pot oferi sfaturi.
4. Terapia și consilierea:
• Acces la terapie: Chiar dacă nu ai bani pentru terapie, există organizații și fundații care oferă consiliere gratuită sau la preț redus. Caută resurse locale sau online care să te ajute în acest sens.
• Resurse online: Există multe resurse online gratuite, cum ar fi articole, videoclipuri, și podcast-uri despre sănătatea mentală și despre cum să depășești dependența emoțională.
5. Desprinderea de relația toxică:
• Distanțare: Este esențial să pui distanță între tine și acest bărbat. Blocarea lui pe social media și evitarea contactului sunt pași importanți.
• Reconstruirea încrederii: Încetul cu încetul, încearcă să reconstruiești încrederea în tine și în abilitatea ta de a găsi o relație sănătoasă și echilibrată.
6. Găsirea de noi perspective:
• Focus pe obiective personale: Concentrează-te pe obiectivele tale personale și profesionale. Gândește-te la ce îți dorești să realizezi și la cum poți să îți construiești un viitor mai bun.
• Învățare și dezvoltare: Folosește această experiență ca o oportunitate de creștere personală. Poți învăța multe despre tine și despre ce îți dorești cu adevărat de la viață și relații.
Resurse Utile:
• Centru de Consiliere Psihologică: Caută centre sau organizații locale care oferă consiliere psihologică gratuită sau la preț redus.
• Platforme Online: Resurse precum platformele online de terapie sau aplicațiile de sănătate mentală pot oferi ajutor rapid și accesibil.
• Articole și Cărți: Citește despre dependența emoțională și relațiile toxice pentru a înțelege mai bine situația și a găsi soluții.
Seara buna mademoiselle,eu as zice sa il uiti pe acest domn este clar ca te a cucerit mai devreme,bani,aura, batran, dar daca acesta nu te vrea ce sa ii si faci pana la urma urmei, sunt atati barbati pe acest pamant, nu ai cum sa ramai singura pentru totdeauna.Cum as fi eu, Lupica sau insusi capitanul meu Anton Iacobescu.Suntem Piratii Dragonului!