Foarte multe nu poti sa faci, doar sa astepti, nu exista o metoda anume pentru a scapa de ea, s-ar putea interveni medicamentos, dar nu cred ca e necesar.
Daca esti adolescent, e ceva firesc, si foarte multi medici recomanda sport, pentru asa ceva, daca erectiile prelungite sunt fregvente.
Deci chill.
Ce fel de raspunsuri sunt astea? E vorba de seriozitate aici. Mi-ati dovedit ca sunteti niste labagii penali.Eu va intreb serios si voi va rupeti in talente.
Cred ca numai copii rasfatati de 12 ani mi-au raspuns.Chiar nu se poate discuta serios pe teme de genu asta? Nu vi-s-a intamplat nici o data? Eu vreau sa rezolv problema si altfel fara masturbare...sunteti niste sparti serios
Frate lasa-i pe astia sunt nebuni. Fii atent te duci la baie si intr-un lighean torni apa rece.cand ti se mai intampla, bineinteles. Bagi scula acolo ai grija sa nu faci apa ca in Antarctica da? nici chiar asa, sa fie rece, da nu prea' astepti si gata o sa coboare singura mi s-a mai intamplat e firesc adolescentei frate. S-ar putea chiar dimineata sa te trezesti cu sperma prin pad sau in chiloti, pe plapuma etc. Nu-ti face griji se rezolva in timp e ceva pur firesc. Sper ca ti-am fost de ajutor
Va zic prieteni. tara asta se duce drc. Multumesc celor care au incercat sa ma ajute cu adevarat
George0197 întreabă: