| Debb a întrebat:

Am dormit o noapte cu prietenul meu. In timp ce ne sarutam foarte pasional, ne atingeam cu multa tandrete, el a inceput sa tremure si se simtea si din rasuflarile lui. De ce?

10 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Se excitase, bănuiesc.

| DarkShaodw1 a răspuns:

Probabil ca avea emptii sau ii era frica sa nu faca ceva gresit. Sau poate ca si-ar fi dorit putin mai mult...winking Dar nu cred ca e ceva de rau, ba din contra. Emotiile astea pot insemna ca el te iubeste mult, si vrea sa fie totul perfect.

| mgtow a răspuns:

Poate a fost primul lui moment si a avut emotii.

NOname
| NOname a răspuns:

Pentru că era foarte excitat. Poate chiar a ajuns la orgasm.

greece12
| greece12 a răspuns:

Iubitul tau te dorea extrem de mult in clipele respective,era extrem de excitat si incerca sa se abtina cu toata puterea sa nu vrea mai mult.
Incordarea nervoasa si incarcatura emotionala,in asemenea momente,este foarte mare.
Draga mea, te iubeste si te doreste tare mult, iubitul tau!

| Pascuraz a răspuns:

In mod cert era foarte emotionat, teama de a nu face ceva gresit l-a dus la acele "frisoane"...

| Pascuraz a răspuns:

In mod cert era foarte emotionat, teama de a nu face ceva gresit l-a dus la acele "frisoane"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se excita.

| Dildau a răspuns:

Hopa! S-a trezit Gogu din somn laughing Priveste partea buna : v-ati simtit foarte bine impreuna. =]

| Assassins a răspuns:

Cred ca se excitare foarte mult,si vroia sa fie totul perfect, dar asta inseamna ca te iubeste enorm si vrea sa te aiba mereu, sa nu te piarda intelegi?