| Tebsgshs a întrebat:

Am doua întrebări dubioase. Daca o fata îți face deepthroat ca la carte, înseamnă că are un trecut mai zbuciumat? Și a doua, de ce unele pot face și altele se îneacă sau vomita? Urma să intreb daca mai exista care nu fac însă clar că nu

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Se poate presupune ca cel mai mult conteaza experienta femeii (barbatului) sa efectuez cat mai ''corect'' sexul oral. Si nu-i asa, orice experienta se acumuleaza in decursul timpului. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!

Tot ce ai scris aici sunt pareri subiective, nici macar nu sunt ale tale probabil si ai ajuns sa crezi ca sunt

Categoric in mod deliberat faptul ca o fata face deepthroat poate fi un indiciu, dar in nici un caz o descriere a caracterului ei

Cel mau probabil are experienta pe partea asta sau pe langa experienta are talent la asta

Unele pot face pentru ca nu toate au acelasi gat sau esofag, simplu

Exista si fete care nu fac, cum sa nu existe? laughing)

| Mopmop a răspuns:

Eu zic asa: ce te faci daca iti spune ca e curioasa sa te vada cum te masturbezi?
Dai sau nu dovada ca ai avut un trecut zbuciumat cum spui tu?
Lasand gluma la o parte, trecutul este si trebuie sa ramana asa!
Ea nu te-a oprit sa ai experienta ta asa incat nici tu nu trebuie sa judeci.

Răspuns utilizator avertizat
| Dintrebare a răspuns:

Nu inseamna ca are un trecut mai zbuciumat. Dar inseamna ca a avut ocazia sa invete. Poate a avut o singura relatie in care si-a dezvoltat viata sexuala si si-a perfectionat tehnicile. Iar legat de a doua intrebare, sunt multe variabile. Depinde de marimea penisului, de structura anatomica a gurii sau a gatului femeii, de controlul ei mental. Refluxul vomitiv este natural sa apara in situatia aia.

| Bdggwgcdacwhbegysgvg a răspuns:

Pai depinde de experienta fiecarei fete dar sa nu o intrebi niciodata de experienta sa daca esti barbat doar bucurate de moment.Am...important este la o fată sa se simta bine in prezenta ta si daca e o atmosfera ok si ea nu se simte obligata sau fortata sa faca asta ar trebui sa te bucuri de moment si sa nu mai pui intrebari inutile.Pai fetele care fac asta sunt lipsite de prejudecati si este normal pentru ca lumea evolueaza adica na daca le spui la bunicii nostri de lins pasarica sau supt cucu isi fac cruce si zic ca e pacat/satana curve si chestii dar eu cred ca in dragoste totul este permis si este ok sa incercati experiențe noi carora sa va placa la amandoi si sa va ofere placere si satisfactie

| Bdggwgcdacwhbegysgvg a răspuns (pentru Bdggwgcdacwhbegysgvg):

Deci depinde de conceptia fiecaruia ca daca iti face tie oral zici ca e curva cine stie cui ia mai supto asta dar poate ea chiar vrea sa iti ofere placere ca sa nu cauti in alta parte