Parerea mea ca fata, si am destui prieteni baieti cu care ma sfatuiesc destul de des.
Un baiat cauta o fata draguta, la locul ei, destul de cumintica, care atunci cand are un iubit, apoi are! Care atunci cand o duci in club/narghilea/undeva, bea,danseaza,se distreaza dar cu masura! Nu atat cat sa se imbete. O prefera pe cea care nu de destrabaleaza cu toti, o prefera pe cea care e educata. Asta pentru o relatie. Pe restul`, pentru o aventura de cateva zile.
I mean... huhm, o duc la mama pe una care se imbata mereu cand ies undeva, face mai rau ca un baiat, ajunge acasa la ea la 3 dimineata, bea mai rau ca mine, se destrabaleaza cu toti, etc. [ Cam asta ar gandi un baiat normal, parerea mea.]
Deci opinia mea ca fata, este cea de la inceput. Ca baieti prefera o fata ok, draguta, cumintica care si stie sa se distreze, CU MASURA! .
Yo's mai ciudat, deci majoritatea probabil ca nu aleg ca mine, dar eu aleg fetele cuminti (alea care ies toata ziua prin cluburi si etc sunt bune de pat si atat) iar la 2, cele care se lasa greu. Dc nu cele care se lasa usor? Acelasi raspuns ca si la prima intrebare.
1.Orice as zice acum,pe strada ma vezi cu alt gen de fata,dar eu optez pentru o fata simpla(doar creion la ochi,haine simple,sa rada,sa vorbeasca,sa aiba nevoie de ajutor sa o ajut), cuminte in sensul de a nu umbla cu mai mult de un baiat si ala sa fiu eu, nu eu si celalalt.Si o fata cuminte isi poate trai viata daca se incapataneaza, pot fi hotarate, te pot indruma mai bine ca un gps.
2.Inabordabile? pai unde suntem aici, e ruda cu basescu?, lasa sa cada ea greu ca o sa cada singura cu pensie.Ca sa fie inabordabila trebuie sa aiba motive, dar sa iti dea si putina lumina ca te vrea.Pot sa iau si drumul cel lung.Doar sa vad ca merita si e cat de cat afisat ce simte pentru mine.
Buna. Andreea sunt mai multe tipuri de fete. As putea sa iti zic totusi, cel putin din punctul meu de vedere, ca imi place genul de fata desteapta care stie sa se distreze. Asta inseamna ca ea stie cum sa tina relatia "in frau", sa dea baiatului ceea ce are nevoie la momentul potrivit. Are logica ce spun?
Pai parerea mea : urasc fetele care invata tot timpu si stau in casa si invata si tot timpu gasesc o scuza cand le inviti undeva si nu vin, si nu stiu ce sa zic de exemplu eu is in a a7-a si ma inteleg mult mai bine cu fetele care chiulesc pentru ca is fft. de treaba, un coleg de exemplu le uraste... si el sta doar cu o fata din cls care o avut toti anii media generala 10 O.o deci sant multe personalitati ca sa zic asa da sigur macar 85 % din barbati le plac mai mult fetele care se distreaza bine ii si de varsta ca mno... extorsiune a unui degajament
Cand zic o fata care se diistreaza nu ma refer la o fata usoara
ma refer la o fata care are muulti prieteni si iese in cluburi se distreaza bla bla, dar nu se lasa cu una cu doua.
Fetele > cuminti, sa fie destepta si comunicativa si principal optimista. Sa se lase greu cucerita(semn ca nu-i prosta). Limetele ca limetele ...sunt facute pentru a fi depasite de altele.
1 Fetele cuminti 2 cele care se lasa mai greu dar sa-ti dea un semn ca vor...