Ador baietii cu parul scurt si culoarea parului de la sate deschis la brunet!
urasc blonzii\roscatii cu ochi albastrii
sper sa nu jignesc
Buna...1.prefer baietii cu parul scurt desigur, nu cei cu parul lung, insa dupa parerea mea daca imi place de un baiat nu prea tin cont de acest aspect, mai ales ca tunsoarea se poate schimba, dar altele nu. Dar totusi imi plac baietii cu parul scurt, aranjat si curat, am parul lung eu, mi se pare aiurea sa am un prieten care sa aiba parul mai lung ca mine, un baiat cu parul scurt e mai ok, e mai masculin, ma atrage mai mult;
2.NU prea ma intereseaza culoarea parului, de obicei mi-a placut mereu baietii cu parul brunet si mai creoli, m-au atras mereu, insa soarta a facut sa fiu doar cu baieti cu parul blond, ciudat.Culoarea parului, deci, nu are asa mare importanta pentru. mine, desigur sa nu fie vopsit albastru, verde, roz, etc.
Deci, daca ar trebui sa aleg as alege asa:par scurt si brunet.
Monyk: Deci să înţeleg că prietena mea e foarte nefeminină că stă cu mine care-s mai pletos decât ea, nu?
Măi măi, ce ţi-e şi cu fetele superficiale!
Părul scurt e mai masculin? Asta e cea mai mare inepţie pe care-am putut s-o aud.
Bărbaţii au trecut la tunsoarea scurtă (în masă, mă refer) abia după 1800 când munca în construcţii a devenit foarte grea iar părul încurca şi din cauza epidemiilor de la sfârşitul secolului XIX şi începutul secolului XX.
Ia mai căutaţi în trecut să vedeţi că peste tot bărbaţii sunt descrişi cu barbă şi cu părul lung şi prins în coadă iar femeile sunt descrise ca fiind fine şi cu părul lin şi adiat de vânt (deci desprins).
Angeloo tată mă scuzi c-am răspuns dar nu mă puteam abţine la câtă trepanare şi superficialitate am văzut aici.
Par scurt dar nici periuta si anuprea conteaza culoare dar sa fie cu ochii albastrii
Par scurt
Daca e baiat, vreau sa arate ca unul
Si parul brunet.nu`mi plac baietii cu par blond:-&
XOXO
Si par scurt si par lung.
Si bruneti si blonzi:X dar baieti blonzi blonzi nu prea mai sunt :X cu ochi albastri:X
Par scurt, culoarea.mai tare imi plac brunetii, desi cele mai multe fete aleg blonzii...imi plac brunetii, dar ma tot indragostesc de blonzi
Imi plac baieti cu parul scurt. dar si lung. dar nu ff lung lung gen (justin bieber) si parul brunet
1. mie imi plac baietii cu parul scurt
2.pentru mine nu conteaza culoarea in afara de gri desigur
g4mma întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: