Fa-i surprize de genul "am venit sa te vad" sau "hai sa iesim,sunt afara, te astept" si te vei lamuri.
Fii putin mai atent la comportamentul ei si observa-i schimbarile de dispozitie sau gesturile noi, fii atent si la grija cu care isi pazeste telefonul, pune-i intrebari indiscrete, sunt mici indicii care ajuta.
Dar sper sa fie doar o impresie gresita!
Si eu sper dar imi raspunde cam greu la measje si cand ies cu ea pe afara nu prea imi vorbeste si trebuie sa scot eu cu forta de la ea anumite cheti!
Ca-ti raspunde greu la mesaje,nu e un indiciu serios,poate nici nu simpatizeaza genul respectiv de contact.
Dar cand sunteti impreuna, fii mai vioi, mai glumet, fa-o sa rada si apoi intreaba cu tact, fara sa-i dai senzatia ca o anchetezi.
De ce crezi că te înșală? Ai observat vreo schimbare în comportamentul ei? Dacă da, discută cu ea despre asta, încearcă să afli ce o preocupă. Oamenii își pot schimba atitudinea din diverse motive nu doar când și-au găsit pe altcineva. Poate că nu se mai simte confortabil în relația voastră, sau poate are alte probleme care nu au legătură cu relația voastră. Oricum, doar discutând cu ea poți afla adevărul.
Daca sta mai mereu in oras desi nu are un job sau scoala.
Daca nu mai are rabdare cu nimic si iti critica fiecare greseala.
Daca se fereste sau te evit destul de des.
... imi pare rau... dar exista 9 din 10 sanse sa te insele, 1 acela poate fi d
oar ca nu te mai vrea, desi nu te inseala, nu se mai simte bine LG tine dar nici nu vrea sa spuna ea prima "S-a terminat!"
Asta fac mereu si pe facebook fac asta
Pana nu vezi cu ochii tai, sa nu crezi nimic. vorbeste cu ea, daca ii vei controla telefonul etc si te prinde, iese cam aiurea. take care
Remusopen întreabă: