Caracteristica unui ciclu de tip neregulate ste ca nu vine niciodata regulat, caa tare nu exista sa spui "ca intarzie" odata ce nimeni nu stie si nu poate aprecia cand va veni urmatorul ciclu menstrual, de aceea este recomandat ca sexul sa se faca intotdeauna cu prezervativ, pentru ca nu se poate ghicii niciodata cand este perioada fertila.
In cazul de fata, pastila de a doua zi a fost luata inutil, pentru ca sperma nu poate intra in vagin prin lenjeria intima, numai daca se face conactul dintre penis si vagin.
In orice caz, datorita pastilei de a doua zi, care este o bomba hormonala, fata va avea dereglari menstruale serioase, pe urmatorele 6-12 luni iar ciclul nu va mai veni pe 25 luna asta, care oricum nu facea sens, fiindca este un ciclu NEREGULAT, pe care nu-l poate ghicii nici o aplicatie de pe fata pamantului/
Bună seara! Au trecut 5 zile de la administrarea pastilei și în jurul orei 18 s-a trezit cu sângerări maronii, iar acum câteva minute a fost la toaletă și a văzut ca a curs foarte mult, iar culoarea este mai aprinsă. Este un efect advers al pastilei sau poate fi vorba de menstruatie? Ultima s-a încheiat pe 30.12. 2023, acum doar 8 zile. Răspundeți cat puteți de repede vă rog, am nevoie de ajutorul dumneavoastră
Bună seara! Au trecut 5 zile de la administrarea pastilei și în jurul orei 18 s-a trezit cu sângerări maronii, iar acum câteva minute a fost la toaletă și a văzut ca a curs foarte mult, iar culoarea este mai aprinsă. Este un efect advers al pastilei sau poate fi vorba de menstruatie? Ultima s-a încheiat pe 30.12. 2023, acum doar 8 zile. Răspundeți cat puteți de repede vă rog, am nevoie de ajutorul dumneavoastră
Am spus si in raspunsul anterior, acum experimenteaza efectele negative ale pastilei de a doua zi, pe urmatoarele 6-12 luni, cand ciclul si ovulata NU mai vin normal ci aleator.
Din pacate, chiar nu este nimic de facut, doar protejati-va la urmatoarele partide sexuale, cu prezervativ.
Sanatate multa!
A luat pastila absolut degeaba. Acum probabil ciclul o sa fie și mai dereglat. Nu sunt chiar mentosane pastilele astea, nu le iei ca pe tic-tac, au efecte secundare.
Astăzi a avut o scurtă sangerare. Ce înseamnă? Este de la folosirea pastilei?
Nu este de la folosirea pastilei. Este ciclul menstrual normal.
De unde știți? Ei tocmai i s-a terminat pe 30.12. 2023. Cum să îi vină peste o saptamaba?
beausingurlamasamea întreabă: