Asta se intampla pentru ca nu le iubesti cu adevarat.La tine este doar o atractie.Intr-o zi vei intalni o fata care sa o iubesti cu adevarat si atunci se va schimba situatia.
E instinctul de vanator, pur masculin si normal atata timp cat nu ramai la stadiul asta. Cu varsta s-ar putea sa te maturizezi.
Este o problema fara leac. Esti nascut in zodia gemenilor? Chiar daca nu, caracterul acesta al tau este o mare povara pentru tine si pe care ai sa o simti la adevarata sa valoare dupa o anumita varsta, cand probabil ai sa te mai maturizezi si plictisesti de atata schimbare si cautare. Cand va veni acea zi ai sa te linistesti...si probabil ai sa ai si o familie... SUCCES
Asa mi se intampla j mie mereu.desi sunt fata, imi place un baiat super mult, mai ales cei care sunt indiferenti q mine, iar dupa ce sunt q el m plictisesc j ii dau papucii. poate ink n-am gasit o pers p care sa o placem q adevarat.sunt doar niste atractii pasagere...asa ca nu-ti face griji, asa suntem toti adolescentii.ink nu stim ce vrem de fapt
Asta se intimpla deoarece tu doar le simpatizezi nu sunt persoanele care le iubesti cu adevarat sau nu va potrivitzi.si mie mi s-a intamplat asa sa ma intilnesc si sa ma plictisesc de acel baiat... nu e nimic o sa-ti gasesti o fata pe care o so iubesti poate acum nu ai gasit persoana sufletului tau.
Mutubal întreabă: