| VacutzaRoscata a întrebat:

Am facut 11 ani si caitva baieti au vrut sa ma sarute dar n-am vrut pentru ca mi-e frica ca poate nu le place, ajutati-ma sa prind curaj pentru ca eu vreau sa ma pup cu toti ca am avuzit ca e super marfa love struck

12 răspunsuri:
| maradi3 a răspuns:

Concomitent vrei sa te pupi cu ei? daca da,aduna toate sarutarile si fa o medie,o sa-ti iasa cel mai"tehnic"sarut! Am o nedumerire insa! vacutzele, chiar daca poarta tanga, la 11 ani e cam batrana si implicit se intituleaza de-a dreptul, VACI!laughing

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

O sa ajungeti ca caini sa faceti sex de la 1 an!

| VacutzaRoscata explică:

Paradise,nu stii sa citesti? nu am zis 12 niciodata straight face da aveam zece dar am facut unspe, ce e asa greu de inteles?

| SociallyDepressed a răspuns:

Aşa înveţi.Practicând smug

| Change a răspuns:

Mai fata e "super marfa" cum zici tu daca ti la o persoana dar nu prea e ok sa te apuci tu la varsta asta sa ii iei pe toti la rand si sa te saruti cu ei doar pentru ca ai auzit ca e "super marfa".
Ai 11 ani, nu te mai grabi atat de mult, asteapta momentul potrivit si persoana potrivita caci vei avea timp si de sarutat(toooooaaaaaaaataaaaaaa viata).
Pricepi? Sau eu incerc sa-ti explic degeaba.In viata reala asa se procedeaza asa ca nu mai trai din povesti sau in cazul tau zvonuri mai domnisoara"am auzit ca e super marfa".

| Paradise a răspuns:

Vaco, tu câți ani ai pana la urma? Frate, în fiecare zi ai alta vârsta. Ce se întâmpla cu tine oare? laughing Acum câteva zile am citit vreo 2 răspunsuri de ale tale și într-unu' aveai 10 ani, iar în celalalt 12 parca. Helloooo! Revino cu picioarele pe pământ, fetito!

| Paradise a răspuns:

rolling on the floor Vacoo, lasa'ma cu d'astea tongue

| rZv995 a răspuns:

Pai daca vrei sa te pupi cu toti asta rezulta ca tu esti C...A!
Altfel nu pot sa explic!
Hai cu un baiat da dar nu cu toti!

| awakeandalive a răspuns:

Hmm.11 ani si deja te gandesti la "sarutat".in primul rand ce intelegi tu prin asta.ai habar ce presupune.sincer mai asteapta draguta ca nu moribig grin.si da, e frumos daca o faci la o varsta la care poti intelege astarolling eyes.de ce esti asa nerabdatoare? rolling on the floor. vrei sa te pupi cu toti.treaba ta.stii daca ai fii atat de hotarata ai avea curajoh go on.inseamna ca esti doar o copila peace sign

| sexoasa234 a răspuns:

Mincinoaso! Ai zis intrunul ca esti aproape de majorat!

| tคภเยรค a răspuns:

Oau ce minte!

| xSiroo a răspuns:

Hmthinking de un lucru nu sunt sigur...vacutza chiar poarta tanga? tongue