| Jamelia1 a întrebat:

Am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative, insa totusi de multe ori imi este rau la stomac insa nu vomit, credeti ca sunt insarcinata sau pur si simplu am probleme cu sistemul digestiv?

8 răspunsuri:
| AvE0N a răspuns:

Pai daca au iesit negative fii sigura ca nu ai niciun copil sau ceva ar putea fi de la mancare sau stilul de viata nesanator cine stie? Mananca si tu ceva sanatos si fa putin sport care sa-ti solicite stomacul. Adica sa ti se fac foame dupa ce faci acel sport... ca asa iti stimuezi sistemul digestiv sai in caz ca mesteci guma nu mai mesteca ca ea este o mare cauzatoare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mmm pai depinde daca te-ai protejat nu cred ca ai cum sa fii insarcinata, iar daca testele au iesit negativ cu atit mai mult, poate ai o problema cu stomacul;

| Teleshpenker a răspuns:

In mod sigur ai probleme digestive. testele au mai mereu dreptate. Mici sanse ca aparatul sa se insele, in cazul in care este stricat.

| Anakatsu a răspuns:

Daca au iesit negative ce *** mai vrei sa iti da asigurare Isus Hristos ca nu esti insarcinata?

| ElenaMaria a răspuns:

Dami un mesaj privat cu mai multe detalii.
O seara frumoasa:*!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ai facut testele corect: din urina de dimineata, la minim 21 de zile de la contactul sexual si in zile diferite si nu ai dereglari/intarzieri de menstruatie, probabilitatea sa fii insarcinata este aproape zero. Deci ramane varianta unei indigestii. Daca nu ai respectat regulile de mai sus, fa testele asa cum trebuie si abia apoi poti exclude sarcina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Testele nu sunt 100 % sigure, exista foarte multe cazuri de femei insarcinate carora le-au iesit testele negative inca de la inceput...

| Schipfer_Ionela_1992 a răspuns:

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns nu mi-a venit ciclu din 28 februarie si am un dubiu de sarcina, mai mult mi-am facut 2 teste de sarcina, dar amandoua au iesit negative, ce sa mai cred?
ce o fi asta?